Няколко въпроса отностно моето НВД и зареждащия ден.

07.08.10
22:15

Режимът ми на хранене е следният:
Закуска:
9/9:30ч. - Суроватка, разтворена в обезмаслено мляко
10:30/11:20ч. - Обезмаслено мляко с овесени ядки
до 13ч си хапвам фъстъци (около 50гр) и сушени кайсии(50 гр)

Обяд:
13:30/14ч. - Пилешко месо (250 гр) и салата ( домати+ извара+ зехтин)

16ч - Тренировка
18/18:10ч. Суроватъчен протеин, разтворен в обезмаслено мляко

Вечеря:
19:30 - Пилешко или консерва риба с един два домата
22ч - Малко диня :D

На 20 години съм, 184-5см, 86 килограма доста наддадох последната година, но това няма значение

1. Това добро меню ли е ? 
2. Утре ми е първия зареждащ ден и нямам никаква представа как да ям. Смятам вместо фъстъци да хапна ориз или картофи ?
3.В зареждащ ден мога ли да правя кардио тренировка?
4. Може ли да ми разясните как да си приемам въглихидратите при условие, че тренирам в 16 часа ?
5. Колко е фатално, ако съм доста под изчислените ми нужни въглихидрати, мазнини и протеин ?
6. Благодаря Ви предварително дори и за суровата критика :)

Темата беше редактирана от boxko на 07.08.10 22:16.

08.08.10
05:22

Не че нещо, ама това мляко с протеина е неподходящо.
За динята - няма да коментирам.Сушените кайсии - също.

2. Ориз, малко картофи - ок
3. можеш
4. примерно час и половина преди тренировката - овесени ядки е екстра.
5. при 2000 нужни калории ако си на 900-1000 ще свалиш до един момент и после зацикляш яко.
6. Моля :) за това е форума

пи ес 250гр прием на месо на ядене са грубо 53-54гр протеин - живо прахосване (това е мое лично мнение)
Ако ти се яде няма проблеми де, но ако се тъпчеш само и само за да са 250гр - няма смисъл

Мнението беше редактирано от emzo на 08.08.10 05:23.

08.08.10
08:28

Ям сушени кайсии, защото са с нисък процент на ГИ, нали така пишеше в онази тема за НВД?
Какво е най- наложително да променя в диетата си ?
В зареждащ ден до колко часа трябва да приемам въглихидрати?
Какво и е толкова на динята ?

08.08.10
08:36

Сладка вода, яж си я, но не вечер.

Колко им е ГИ на сушените кайсии ? Добре де, да приемем, че не са проблем рано през деня.

За зареждащия - може и до 18.00 да хапнеш, а ако направиш и ХИИТ кардио вечерта, може и до по-късно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1