Squat Clean Thrusters / Pullups "Chest-to-bar"

10.08.10
09:04

Squat Clean Thrusters / Pullups “Chest-to-bar”

5 rounds for time (5 рунда за време):

* 5 Squat Clean Thrusters @ 60 kgs (5 тръстър с обръщане с клек, щанга 60 кг)
* 10 Pullups “Chest-to-bar” (10 набирания с докосване на лоста до гърдите)

За жени щанга 40 кг.

Demo video:

Темата беше редактирана от Vic на 10.08.10 12:27.

10.08.10
12:18

Вторник, 10.08.2010

Squat Clean Thrusters / Pullups “Chest-to-bar”

Резултат:
10.08.2010 - 10:50 мин

Ужасно бавно... След 3-ти рунд почти ми прилоша. Все още не съм възстановил от недоспиването, но не издържах вече без тренировка.

Опитах Butterfly Kipping набирания за “Chest-to-bar”, но не ми се получават, затова стандартни кипинг. Имам да работя върху ритъма, както и върху оптималната техника - “докосвах” лоста доста силно повечето набирания, а в началото на сериите дори удрях в основата на гърдите, под зърната, което е прекалено напъване.

Направих допълнително 4 набирания (не си зачетох 4 набирания заради непълно докосване на лоста с гърди), по едно във 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти рунд, както и 1 допълнителен Squat Clean Thruster (поех щангата твърде високо и не клекнах до долу) в 5-ти рунд.

Тренировката продължи с този комплекс.

Мнението беше редактирано от Vic на 10.08.10 12:21.

11:30

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1