mislia che 10-15 sled trenitovka ot tezi AK sa dosta efikasno sredstvo za zapochvane na zahranvaneto na muskula .az pia i predi tenitovka ot 2700 3 broia zashtoto za na hapove a sled it amino 1000 na kapsuli ?po burzo usvoiavane .a sushto taka debre e i sutrin da se vzemat za pres denia kakvito ima i po kolkoto moje da si pozvolite .niama da se natrovite vsichko e do pari:) po dobre vnimavaite s mineralite
Не бъдете българоубиици !
Пишете на КИРИЛИЦА!
:evil: vanisher :evil:
17.09.04
11:56
a kakvo chte kagete za surovatachnite aminokiselini na biotech 53lv 325 tabletki. nakoi pil li gi e i imat li naistina takova dobro deistie vurhu tialoto
Къде зае*а кирилицата бе ?
:evil: vanisher :evil:
[quote author=“cl_killa”]с риск да се повторя,не правя нова тема...
та искам да ви попитам днес бях в магазина на пиротска и гледах юниверсал амино 2700,когато попитах дали има по голями разфасовки те ми донесоха някаква кутия на която пишеше амино2700 ала не на юниверсал,а на JK.та искам да ви питам дали има някаква разлика...те ми обясниха че просто се пакетира в българия иначе вътре било на юниверсал
?! помогнете бе хора кажете си мнението
И аз така знам. Понеже взимат големи количества от UIVERSAL, те им дават насипно Амино 2700. Доколкото зная, така правят и с някои други продукти. Иначе по-големи разфасофки на 2700 има директно от UNIVERSAL - 350т и 700т
Суроватъчни аминокиселини. Хубавото е че Bio Tech е европейска фирма и излизат на добра цена.
Ами да ви кажа сега мисля да си купувам МЛО 2121 амино киселини. Те хубави и качествени ли са? Ако има по качествени моля кажете ми? Цената тук на МЛО 2121 от 225 хапчета е 19.00$.