17.01.11
01:01
Аз съм на 16г и 65 кг ... и мисля да взимам brutal anadrol… какво мислете за него и ще има ли ефект ?
Нулев при теб, а по принцип може и да има някакъв при мъж на 30 години и повече. тове е бустер за тестостерон. на 16 твоя е в оптималните си стойности. Мен ако питаш си задай въпроса дали тренираш, като за опита ти и дали на масата се предсатявш добре. Не очаквай от едно шишенце за 40лева да качиш 10кг и да станеш супер нацепен...
17.01.11
11:34
Ефект няма да има! И време няма до лятото - закъсал си го. Това лято няма да си здрав на плажа :(
И момите няма да те харесват като не си здрав - абе прецакан си отвсякъде.
Напълно подкрепям СКОТА. Brutal Anadrol е стимулатор на тестостерона, който на 16 год. не би имал никакъв резултат за теб. Все едно да пробваш да сипеш още вода в пълна до горе чаша.
Има и още нещо. На 16 год. ендокринната ти система (тази, която регулира естественото производство на хормони в тялото) не е напълно развита, защото ти все още растеш. Ако на тази възраст се намесиш в нея, чрез различни хормонно стимулиращи добавки, не знаеш дали това няма да доведе до някакви трайни изменения.
Тестостероновите стимулатори биха помогнали на хора над 30, които имат поне няколко години стаж в залата.
По-добре отиди в някоя от другите секции и първо поискай съвет за тренировките, храненето и възстановяването.
17.01.11
22:42
казано от iliq stoqnov на 17.01.11, 01:01:
Аз съм на 16г и 65 кг ... и мисля да взимам brutal anadrol… какво мислете за него и ще има ли ефект ?
Да, ще има - ще се изчервиш целия: по врата, по гърба и отпред над гърдите и под врата, започва да те сърби все едно те лазят гадни мравки, ако говорим за опаковката от 90 хапа, защото има и по-стара опаковка под формата на пакове. До тук е като на майтап, но на мен ми се случи. Мислех, че “кусура” е в мен, докато същото не се случи и на един мой познат.Вътре има някакви химични съединения, които уж поддържали сърцето докато драматично качваш големите кила, но нещо не им хванах вяра. Бях ги взел на промоция за 30 кинта, но после ги дадох на мой приятел за 10, колкото да не ги хвърля в коша ей така.Имай предвид, че на години и кила горе-долу съм двойно на теб.
Мнението беше редактирано от maximilian на 17.01.11 22:47.
17.01.11
22:47
Напълно съм съгласен в момента нивото на тостерона в тялото ти е меко казано огромно при един 30 годишен мъж е много по-малко и единственото нещо, което ще стори този продукт е да качи нивото на тостерона на 30 - годишния до твоето ниво .... Зарежи го това земи си един качествен протеин яж здраво тренирай почивай и това е ... Резултати на твоята възраст се постигат по - бързо ...
17.01.11
23:11
казано от maximilian на 17.01.11, 22:42:
Да, ще има - ще се изчервиш целия: по врата, по гърба и отпред над гърдите и под врата, започва да те сърби все едно те лазят гадни мравки, ако говорим за опаковката от 90 хапа, защото има и по-стара опаковка под формата на пакове. До тук е като на майтап, но на мен ми се случи. Мислех, че “кусура” е в мен, докато същото не се случи и на един мой познат.Вътре има някакви химични съединения, които уж поддържали сърцето докато драматично качваш големите кила, но нещо не им хванах вяра. Бях ги взел на промоция за 30 кинта, но после ги дадох на мой приятел за 10, колкото да не ги хвърля в коша ей така.Имай предвид, че на години и кила горе-долу съм двойно на теб.
След колко хапчета почна да се изчервяваш ?
17.01.11
23:25
казано от vatman на 17.01.11, 22:58:
Абе я кажете добро ли е спрямо други такива продукти аз сам на 45.
ВНИМАНИЕ: Консултирайте се с лекар преди да използвате този продукт. Не, предназначени за използване лица под 21 години или жени. Да не се използва или да ги комбинират с други хранителни добавки. Не използвайте, ако имате или сте лекувани за простатата hypertrofy или рак, сърдечни, чернодробни сърдечно-съдови, бъбречни или заболяване на щитовидната жлеза, високо кръвно налягане, ниски HDL, като антидепресанти, МАО-инхибитори, или всяка друга drugs.Do рецепта не надвишава предложи порции. Да не се превишава четири седмици непрекъсната употреба. Възможни нежелани реакции могат да включват акне, косопад, повишените нива на естроген, черния дроб и бъбреците заболявания.- превод ала-чичо Гугъл, ама става ясно.
Акнето(не е кой знае какво) и косопада(специално мен-видно от аватара ми) не ме плаши, ама останалото от страничните ефекти ме кара да се замисля.Пък и в крайна сметка това не са странични ефекти за стандартна хранителна добавка. ;)
Пих го 4-5 пъти.Истината е,че ме помпеше яко и ме държеше дълго време за разлика от всичко останало, което съм пил. Пича от магазина ми каза, че вътре имало прохормони.Аз пък не разбирам от химия, но по принцип бягам от нейните съединения.
От друга страна мой колега си купи цели три кутии за да хване промоцията-по Коледа беше 28лв.
От “трета” страна всеки избира сам.
Дано вместо да помогна не съм те объркал. :D
П.С. Далеч съм от мисълта за анти-реклама на продукта.Интересите ми нямат допирни точки в сферата на търговията с добавки. :)
Мнението беше редактирано от maximilian на 17.01.11 23:28.
17.01.11
23:28
казано от iliq stoqnov на 17.01.11, 23:11:
казано от maximilian на 17.01.11, 22:42:
След колко хапчета почна да се изчервяваш ?
След обичайната доза от 3 хапчета преди тренировка, може повече, но не повече от 6 дневно, според препоръките на производителя.
17.01.11
23:33
казано от vatman на 17.01.11, 23:28:
Отказа ме направо а трибестана как е?
Никога не съм го пил чисто, само него.Винаги е бил като част от съставката на някой продукт.Затова немога да кажа точно и само за него.
Мнението беше редактирано от maximilian на 17.01.11 23:33.
20.01.11
19:55
казано от head_hunter на 17.01.11, 11:34:
Ефект няма да има! И време няма до лятото - закъсал си го. Това лято няма да си здрав на плажа :(
И момите няма да те харесват като не си здрав - абе прецакан си отвсякъде.[/quoteхахахахаххахах как си нахранил момчето хаха пич на 16г да зимаш квото и да било е скандално макс л-карнитине и най-много амино ама и тях е препоръчително след 18г яж много и чиста храна и ще разтеж на тия години за 1г с правилен хранителен режим тренировка и кардио може да напраш чудеса :) НЕ ПИЙ НИКВИ ГЛУПОСТИ
20.01.11
20:05
казано от Bojidar Stefchev на 20.01.11, 19:55:
хахахахаххахах как си нахранил момчето хаха пич на 16г да зимаш квото и да било е скандално макс л-карнитине и най-много амино ама и тях е препоръчително след 18г яж много и чиста храна и ще разтеж на тия години за 1г с правилен хранителен режим тренировка и кардио може да напраш чудеса :) НЕ ПИЙ НИКВИ ГЛУПОСТИ
Момчето не седне да прочете нещо по въпроса, а се хвърля на вълшебните хапчета. ;)
От такива “играчи” спортисти не става, а аз гледам просто да му спестя мъките :D
Основите на спортните резултати винаги са били “Яж, тренирай и почивай”, но това е трудно, а защо като ей тука предлагат някъкви хапове с гръмки обещания. Е и аз това така съм подходил. Въпреки, че ефект няма - ще се намери някой /същия като него предполагам/ дето ще почва да му препоръчва хапчета и прахчета, а такива като теб и мен си търкат клавиатурите само ;)
п.п. Постарай се поне с точките бе човек. Трудно се чете така, а и безсмислици се получават.
20.01.11
20:54
Хаха евала Head_hunter, абсолютно си прав и не знам за какво наистина си търкаме клавиатурите, като някой наистина ще му каже земи това прахче и ще станат чудеса хаха, на 16г. да си помисляш изобщо за такива глупости не си го обеснявам.А относно медикаменти съм много против, единсвено амино и л-карнитин :)
17.01.13
00:26
Вече съм на 18. Взимам едно хапче и ми се изчервява лицето все едно имам алергия и ми штипе. Защо ?
казано от iliq stoqnov на 17.01.13, 00:26:
Вече съм на 18. Взимам едно хапче и ми се изчервява лицето все едно имам алергия и ми штипе. Защо ?
От много акъл ще да е ;)
17.01.13
11:07
Защото вече си прекалено голям за този тип добавки и трябва да взимаш по повече иначе така организма не ти разпознава хапчето и това ти дава странични ефекти. В момента, в който почнеш да пиеш по 2-3 или повече нещата ще се оправят.
17.01.13
11:21
казано от Evtim Petrov на 17.01.13, 11:07:
Защото вече си прекалено голям за този тип добавки и трябва да взимаш по повече иначе така организма не ти разпознава хапчето и това ти дава странични ефекти. В момента, в който почнеш да пиеш по 2-3 или повече нещата ще се оправят.
(tmi) Страхотен съвет :D