Заместител на протеина сутрин?

17.01.11
16:28

Мисля вместо протеин да си взема no-xplode,понеже наплоследък ми липсва мотивация,а и съм пил вече и ми хареса напомпващият ефект и продукта като цяло.
Въпросът ми е:
1.Кой е най-добрият заместител на протеина сутрин след ставане?По-принцип досега си разбивах протеина и с овесени ядки го хапвах понеже ставам рано и нямам много време сутрин.
2.Има ли в момента по-добър азотен буустер от xplode-a,на тази цена?(с намалението в силабг 70лв. 50 дози)
3.Има ли вероятност продукта да е с изтекъл срок или нещо от сорта и той да е подменен затова да го продават на тази цена?

За бога, бруте, не заменяй фундаментален продукт със средство за напомпване. Ако нямаш финансите за двата, остани на протеин.

Що се отнася до въпросите ти, самият протеин е заместител, от което следва, че може да го заместим с ... храна. Особено при липса на време аз не успях да намеря по-добро решение от шейк.

17.01.11
19:31

Първият и последен път когато го ползвах ми подейства добре,а тогава не бях толкова на “ти” още с фитнеса,което си е моя грешка.
Мисълта ми е при положение че мога да заменя протеина с 1-2яйца и 1 банан ,или просто да закусвам овес с прясно мляко без протеин в млякото,защо да не се възползвам,по време на тренировка пия Size-ON,така че уж той би трябвало да “храни” мускулите...

Мнението беше редактирано от deathworld на 17.01.11 19:34.

17.01.11
21:40

Първо
Как въобще ти хрумна тази “гениална” идея, че можеш да заместиш протеин с азотен буустър ?
Второ
Провери много добре за какво си даваш парите и бъди сигурен, че след като даваш толкова много пари за NO XPLODE + SIZE ON, не ги хабиш, както смятам, че правиш...
Трето
Протеина си е протеин. Дали ще е протеинова пудра, протеинова вафла, или ще си го набавяш от храна, той си е основен макронутриент. Протеин има във всички храни, като количеството е различно. В NO XPLODE няма протеин... Рано сутрин си избери между яйчни белтъци, цели яйца, някакво месо и прясно мляко (това не е много добър източник на протеин за сутринта, но все пак става).

17.01.11
22:03

Чакайте бе хора как ще заменям протеин с азотен буустер?
Вместо да си взема протеин мисля да си купа буустера,защото
искам нещо напомпващо и да ми даде малко повече стимул и желание,
чувството с xplode-a ми липсва и бих искал да си го припомня.
Протеин може да си взема и след 2 седмици ,ако намеря пари,просто сега тези
които имам мисля да ги вложа в азота,точно поради причината че примерно
белтъчини има в много храни,но вафла за напомпване немога да си взема нали?
В момента нямам възможност да си взема и двете от там е големият проблем и се колебая,много
ясно че няма да заменям едното с другото,въпроса е кое да предпочета?..

2.Има ли в момента по-добър азотен буустер от xplode-a,на тази цена?(с намалението в силабг 70лв. 50 дози)
3.Има ли вероятност продукта да е с изтекъл срок или нещо от сорта и той да е подменен затова да го продават на тази цена?

Мнението беше редактирано от deathworld на 17.01.11 22:06.

17.01.11
22:28

казано от deathworld на 17.01.11, 22:03:

Чакайте бе хора как ще заменям протеин с азотен буустер?
Вместо да си взема протеин мисля да си купа буустера,защото
искам нещо напомпващо и да ми даде малко повече стимул и желание,
чувството с xplode-a ми липсва и бих искал да си го припомня.
Протеин може да си взема и след 2 седмици ,ако намеря пари,просто сега тези
които имам мисля да ги вложа в азота,точно поради причината че примерно
белтъчини има в много храни,но вафла за напомпване немога да си взема нали?
В момента нямам възможност да си взема и двете от там е големият проблем и се колебая,много
ясно че няма да заменям едното с другото,въпроса е кое да предпочета?..

Виж си заглавието на темата....

17.01.11
22:37

Така!Но прочети първият въпрос!

1.Кой е най-добрият заместител на протеина сутрин след ставане?По-принцип досега си разбивах протеина и с овесени ядки го хапвах понеже ставам рано и нямам много време сутрин.

въобще не става въпрос за азотен буустер тук,както и да е,това са подробности. : )
Мисля да взема xplode-a докато е на промоция пък по натам ще си взема протеин.
Нали няма проблем да комбинирам xplode-a с size-on?
Xplode 30-40мин преди тренировка а сайз-он по време на тренировка и така?

Мнението беше редактирано от deathworld на 17.01.11 22:39.

19.01.11
13:37

Добре явно някъде по трасето не се разбрахме.
Само да изясня няма да замествам протеин с буустер ,просто нямам пари и за двете в момента.
Та сега кой е най-добрият заместител на протеина сутрин и след тренировка(тогава го пия аз),яйца,мляко,овес и т.н. ????

Мнението беше редактирано от deathworld на 19.01.11 13:38.

08.03.11
12:50

Та за протеиновия заместител ...
Имам достатъчно стаж и определено добри постижения като протеин пия толкова рядко, че тези които знаят по колко се пие ще кажат, че на практика изобщо не съм пил. Та ... понеже нямам пари за протеин, гледам да си хапвам повечко храна с белтъчно съдържание и по-на често (около 5 пъти на ден). Тези храни са именно: месо, яйца и млечни продукти. Когато имам възможност си взимам и витамини (много рядко и по обикновени 20-30 лв за месеца). Мога да кажа, че съм изключително доволен от този начин на хранене и приемане на белтъци.
За почитателите на протеинови шейкове - естествено, че ако имам възможност, ще си взема Голд стандарт и ще го вместя - далеч по-лесно и бързо за прием.

Поздрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1