28.01.11
16:47
Здравеите преди 1 ден си земах HOT BLOOD днеска ми беше първата доза пих я преди 30мин преди тренировка със MONSTER 100 така докато тренирах крака с рамно усетих как ми се затоплят краката много е приятно но като свърших като почнах рамото направо все едно мe удари нещо почна да ми се вие свят мога и да кажа че ми стана и лошо незнам да спра ли за малко MONSTER-а докато съм на Буустера.Да не би да е защото съм малко настинал вчера пих FERVEX с някви хапове за гърло
Темата беше редактирана от emzo на 29.01.11 22:58.
Hot blood а съдържа висока доза кофеин. Това беше и една от причините аз да не се спирам на този продукт.
Най-вероятно ти се е вдигнало кръвното. Вероятността да се вдигне кръвно при клек е огромна.
Как тренира крака? Правил ли си клекове ?
Мнението беше редактирано от мДобрев на 28.01.11 18:27.
28.01.11
18:33
а и ако издишваш на силовата част на движението - кръвното се качва още повече. И като се е преместила и кръвта от краката към раменете съвсем не е ясно какво е станало
28.01.11
19:49
сутринта пих кафе 13:30 пих буустера в 13: 35 в 14:00 съм тренирал и да правих клекове аз знам че и в MONSTERA-a има дози кофеин
Мнението беше редактирано от Kiril Veskov на 28.01.11 19:50.
28.01.11
21:58
Приятелю, когато си купувал добавките гледал ли си какво съдържат? Поне сега, когато е станал проблем, огледа ли етикетите им? Защо приемаш добавки, които нямаш НИКАКВА представа какво представляват и как всъщност се употребяват?
Всяка доза Monster 100 съдържа 150 mg кофеин. В една доза Hot Blood не е ясно колко кофеин съдържа, но ти гарантирам, че със сигурност не е по-малко. Отгоре на това си жулнал и едно кафенце... Имаш ли идея, че в едно нормално кафе се съдържа приблизително около 30 mg кофеин? Хайде сега сам сметни колко от този стимулант си приел до тренировката. Готов ли си да бомбардираш нервната и сърдечно-съдовата си система с тези дози, че и да ги натоварваш с тежести като капак на всичко?
Питай или чети преди да употребяваш хранителни добавки и особено енергетици. Те не са шега. Знаеш ли защо ти давам този съвет? Защото споменаваш Fervex-a и бонбоните за гърло от вчера като евентуална причина за днешните ти проблеми с кръвното. Ако не беше опасно, щеше да е просто смешно.
28.01.11
22:24
казано от Madboy на 28.01.11, 22:16:
Не им пука кво пият Коле, важното е да се пие нещо, е така, модерно е.
ако няма да пишеш по темата не пиши разни глупости !! Пък и плюс това никаде не пише на буустера колко кофеин има “КОЛЕ” :)
Мнението беше редактирано от Kiril Veskov на 28.01.11 22:25.
Бе не, че нещо, ама и без да вземам нищо, някои път като се престарая с клека ми се вие свят....
28.01.11
22:42
казано от Kiril Veskov на 28.01.11, 22:24:
ако няма да пишеш по темата не пиши разни глупости !! Пък и плюс това никаде не пише на буустера колко кофеин има “КОЛЕ” :)
Аууу арогантни се опитваме да бъдем? На етикета /ако си направил труда да го прочетеш/ пише, че съдържа кофеин и всеки средно интелигентен човек би си направил сметката какво и колко още би приел. В монстер 100 също е отбелязано наличието на кофеин при това този път с милиграмите! Само съдържанието в монстер 100 се равнява на приблизително 5 кафета, но пък кой да гледа. И с това арогантно държание - в къщи при мама и тати, а тук може да изхвърчиш с 200 за подобно отношение.
И колегите са прави - първо взимате нещо и след това “Олеле” и “Спешно”, но накрая става смешно :D
Хайде със здраве и не се чуди при следващата тема защо никой не отговаря!
п.п. Като ти гледам мненията 100% тренираш от не повече от 6 месеца и е видно, че разбираш от добавки по-малко от малката ми племенничка. Бих ти препоръчал вместо да се правиш на корав мъжага - трай си. Спазвайки тоя съвет поне няма да ставаш смешен.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.01.11 22:47.
28.01.11
23:01
Пък и плюс това никаде не пише на буустера колко кофеин има “КОЛЕ” :)
Преди да се обърнеш към мен още веднъж с Коле в кавички, нека втори път да кажа, че не е уточнено в една доза Hot Blood колко кофеин се съдържа. Уверявам те, обаче, че Scitec не са го пестили, защото е една от най-евтините и достъпни субстанции в тази индустрия, а в същото време ефектът от него се усеща ясно и бързо. Огледай добавките от този клас и виж средно какви дози кофеин съдържат. Ясно ли ти е, че продуктите, които приемаш, съдържат и други стимуланти на нервната система или и това не си направи труда да погледнеш?
Имай поне честта и възпитанието да не правиш опити за сарказъм, когато си сгрешил и очевидно нямаш достатъчно познания относно определен проблем. Получил си симптоми, характерни за предозиране с кофеин, това как да ти го обясня? Или отново ще ми напомниш, че Scitec не са посочили колко кофеин има в доза Hot Blood? Колкото и да е - явно е повече от достатъчно за теб. Като си толкова запознат - пий си кафенцето и добавките, спри Fervex-a и да се надяваме, че нервната ти система и сърцето ти ще издържат. Те са си лично твои.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.11 23:04.
Kофеин, йохимбин, бета аланин, цитрулин малат, кайен ..... :D
Tо е за реване, ама на мене ми е смешно.
Кой ли ден някой от нас ще пусне тема тук:
Момче припадна във фитнеса, закарах го в болница ......
29.01.11
09:01
казано от emzo на 28.01.11, 23:27:
Kофеин, йохимбин, бета аланин, цитрулин малат, кайен ..... :D
Tо е за реване, ама на мене ми е смешно.
Кой ли ден някой от нас ще пусне тема тук:
Момче припадна във фитнеса, закарах го в болница ......
Виждал съм подобно нещо. Имаше и случай, където един чичко си остана в поза Г след опит за мъртва тяга или нещо подобно. Човека едва ли беше влизал във фитнес зала. На всякъкви глупости съм се нагледал по фитнесите :D
29.01.11
10:51
Пил съм Монстер 100 и не ми понесе, незнам защо. През цялото време ме втрисаше, все едно съм настинал, чувствах се отпаднал и изобщо не ми беше до тренировка. Не съм прекалявал с кафетата по време на употребата му, помислих, че цялата работа идва от кофеина.
Е, подарих цялата кутия на един приятел :)
П.С. Кофеина се съдържа в една от трите по-големи, еднакви капсули, но няма как да разбереш в коя. Незнам дали е вариянт да махнеш и трите, и да пиеш останалата част от пакетчето.
Хаха, трбява да сме монстари, нищо не трябва да се хвърля.
Просто всеки един от нас, трябва да чете етикета, да пита и чак тогава да купува.
29.01.11
10:59
Относно Monster 100 - отпадналостта и чувството все едно се разболяваш, не е от кофеина, а от Йохимбина.
Същата съставка я има в TestoPump пак на Scitec. 3 пъти пих мостри от TestoPump и 3те пъте беше ужасно, втрисва те, става ти студено, потиш се, отпаднало ти е, все едно вдигаш температура.
За сметка на това с Монстер 100 се цепих като животно по време на тренировка и правех по 40 мин кардио на пътеката. Много яки!
29.01.11
20:00
казано от head_hunter на 28.01.11, 22:42:
Аууу арогантни се опитваме да бъдем? На етикета /ако си направил труда да го прочетеш/ пише, че съдържа кофеин и всеки средно интелигентен човек би си направил сметката какво и колко още би приел. В монстер 100 също е отбелязано наличието на кофеин при това този път с милиграмите! Само съдържанието в монстер 100 се равнява на приблизително 5 кафета, но пък кой да гледа. И с това арогантно държание - в къщи при мама и тати, а тук може да изхвърчиш с 200 за подобно отношение.
И колегите са прави - първо взимате нещо и след това “Олеле” и “Спешно”, но накрая става смешно :D
Хайде със здраве и не се чуди при следващата тема защо никой не отговаря!п.п. Като ти гледам мненията 100% тренираш от не повече от 6 месеца и е видно, че разбираш от добавки по-малко от малката ми племенничка. Бих ти препоръчал вместо да се правиш на корав мъжага - трай си. Спазвайки тоя съвет поне няма да ставаш смешен.
Печен,тренирам от бая време верваи ми не гледаи кога съм регистриран тука ясно или не .... !!??!? добавки земам от скоро верно е и не съм си ги избирал аз ами ми ги препоръчаха ОК ?!?! Пък и плюс това можеш да бягаш ти при маминка защото аз съм твърде голям
Мнението беше редактирано от Kiril Veskov на 29.01.11 20:16.
Mи ела и в моя магазин и аз да ти продам, ама първo ще подпишеш декларация :D
И с тоя тон - не си познал.
Аз не мога да разбера кому е нужно да се пият толкова извратено силни витамини като Монстъра и Пак-а. Голяма далаверя да пикаеш оранжево и да ти пулсира главата... Ако искате енергия, има си маса добавки с тая насоченост.
29.01.11
20:23
казано от emzo на 29.01.11, 20:10:
Mи ела и в моя магазин и аз да ти продам, ама първo ще подпишеш декларация :D
И с тоя тон - не си познал.
Нищо ми няма да тона тона ми е точно подходящ за момента и смятам че трябва човек които е пуснал по важна тема от: “Да си взема ли от тоя протеин или да си зема от онзи другия протеин” ...би трябвало да се отговори подходящо и да му се обясни каде е сгрешил а не вместо това 10 човека да му се качат на главата и да го изкарват едвали не няква лапития с думите : “бягаи при мама и тати “
Мнението беше редактирано от Kiril Veskov на 29.01.11 20:28.
29.01.11
20:45
казано от Kiril Veskov на 29.01.11, 20:23:
...би трябвало да се отговори подходящо и да му се обясни каде е сгрешил а не вместо това 10 човека да му се качат на главата и да го изкарват едвали не няква лапития с думите : “бягаи при мама и тати “
Точно това направих - показах ти къде си сгрешил - някой ти е препоръчал продукти без той самият да е наясно дали са подходящи за теб, след което ти си започнал да ги приемаш без да се поинтересуваш какво представляват те и какво съдържат. Направих го с малко по-остър тон, защото тези неща не са шега и могат да ти докарат ГОЛЕМИ грижи (само си помисли преди колко време за последно си бил на ЕКГ и всичко е било както трябва). Какво получих в замяна? Изкарваме те лапетия, защото търсиш причините за този проблем във вчерашния Fervex, защото стилът ти на писане е характерен за квартален тарикат и защото грамотността ти е на ниво не повече от третокласник.
Защо не постави този проблем пред “специалиста”, който ти препоръча двете добавки? Допускаш ли какво може да ти се случи, ако имаш проблем със сърцето, за който не знаеш? Защо пиеш нещо, за което не знаеш какво съдържа и на какъв принцип действа (включително Fervex-a)? Това не е ли детинско? Съжалявам, точно такова е, затова те пращаме при “мама и тати”.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.01.11 20:46.
29.01.11
21:20
Защо не постави този проблем пред “специалиста”, който ти препоръча двете добавки? Допускаш ли какво може да ти се случи, ако имаш проблем със сърцето, за който не знаеш? Защо пиеш нещо, за което не знаеш какво съдържа и на какъв принцип действа (включително Fervex-a)? Това не е ли детинско? Съжалявам, точно такова е, затова те пращаме при “мама и тати”.
Виж сега не съм на 16 или на 20 на 30 съм и не ми се струва това което казваш за детинско никак даже и не мислиш ли че ако имам пробеми със сърцето няма да го разбера до сега ли ?!? Това не е детинско както се смята това се получи от невежество от моя страна и от страната на тоя които ми ги препоръча тея неща.Казах че до сега не съм пил каквито и да е добавки освен протеин и креатин
п.с. “Специалиста” ще си го получи ......
Мнението беше редактирано от Kiril Veskov на 29.01.11 21:21.
казано от Kiril Veskov на 29.01.11, 21:20:
Виж сега не съм на 16 или на 20 на 30 съм и не ми се струва това което казваш за детинско никак даже и не мислиш ли че ако имам пробеми със сърцето няма да го разбера до сега ли ?!? Това не е детинско както се смята това се получи от невежество от моя страна и от страната на тоя които ми ги препоръча тея неща.Казах че до сега не съм пил каквито и да е добавки освен протеин и креатин
п.с. “Специалиста” ще си го получи ......
казано от Kiril Veskov на 19.12.10, 16:11:
Стажа ми е 3 години на 20 съм правя набирания с тесен хват с широк ме боли рамото правя набирания скрипец долен,скрипец пак зад врат и гребане с щанга целта е да расте на страни храната ми е долу горе добре стремя се да ям чисти храни богати на протеин но не всеки път става трябват сериозни финанси !!!
п.с. Ако го тренирам така: понеделник-гръб ,вторник-ръце ,сряда-почивка ,четвъртък-гърди петък-пак гръб ?!?!
Последно??? Ще ти кажа - и на 20 не си, а си нахално пубертетче!
Мнението беше редактирано от FaceOff на 29.01.11 22:17.