16.03.11
09:47
Тъй като едва ли всички бг кросфитъри сме се регистрирали и ще участваме онлайн в тазгодишните квалификации, предлагам да направим по тема за всеки от комплексите, в която да пускаме клипчетата. Без краен срок и т.н., т.е. както са темите за другите комплекси.
И така:
CrossFit Games Open 11.1
Комплексът:
Максимален брой рундове за 10 минути от:
30 Скок на въже с двойно превъртане (Double-unders)
15 Силово изхвърляне (Power snatches)
Тежестите са:
Мъже и ветерани в категориите 45г-49г, 50г-54г: 75lbs/35kg
Жени и ветеранки в категорията 45г-54г: 55lbs/25kg
Ветерани в категориите 55г-59г, 60+г: 65lbs/30kg
Ветеранки 55г-59г, 60+г: 45lbs/20kg
Ето видео с инструкциите за комплекса.
Резултати от комплекса на топ кросфитъри:
Jason Khalipa 7 рунда + 3 изхвърляния
Laurie Galassi 6 рунда + 27 двойни превъртания (25kg).
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 16.03.11 09:52.
Тъй като едва ли всички бг кросфитъри сме се регистрирали и ще участваме онлайн в тазгодишните квалификации, предлагам да направим по тема за всеки от комплексите, в която да пускаме клипчетата. Без краен срок и т.н., т.е. както са темите за другите комплекси.
...
Супер!
Гхх... double unders… още не ги умея... :@
16.03.11
11:25
Даже имам още едно предложение. Да се участва само с клипове и накрая на годината да направим класиране в отделните категории сред бб-тийм кросфитърите:
- за всеки от комплексите
- общо от всички комплекси
- отборно измежду трите (засега, дано скоро станат и повече!) града, в които има кросфит тренировки на открито - всеки класирал се в първата тройка на съответния комплекс да носи точки за своята кросфит група.
@Вик: тъкмо ще имаш време да научиш дабъл ъндърите ;)
17.03.11
17:45
Според мен,идеята е супер! И аз,ще се влюча в надпреварата:) А,може ли да заменяме упражненията? Например двойните скокове с единични,но повече бройки и т.н. Ако може,ще е хубаво да се пише в началото на всеки комплекс,защото и не всеки има нужното обурудване:)
Имам и едно предложение- да си направим и един символичен награден фонд,да кажем по 2-3 лв.от всеки участник.Просто ей така...
Rich Froning - 1-во място във временното класиране с общо 448 повт (или 10 рунда без 2 повт снач...). Лудница!
с Ивайло Стефанов обсъдихме една тема в неделя в Ловеч...мисля, че и в КФ-та се опорочават нещата...тия резултати не са човешки...!!!
с Ивайло Стефанов обсъдихме една тема в неделя в Ловеч...мисля, че и в КФ-та се опорочават нещата...тия резултати не са човешки...!!!
Е, как ще опорочиш double-unders? Ако си техничен и координиран, 30 повт ще ге направиш за 20-25 сек. 15 снача за 35 сек е постижимо и ако си див атлет - ще го повториш още 9 пъти. Дай да не ставаме хейтъри, само защото ние не можем да го постигнем.
Все едно аз да ви обвиня двамата с Ивчо, че зобате, само защото клякате с 200, а аз не мога.
21.03.11
16:39
Все едно аз да ви обвиня двамата с Ивчо, че зобате, само защото клякате с 200, а аз не мога.
Сега не можеш, но утре ще клекнеш :). С което не си се хванал, него не си го направил ;)
Мнението беше редактирано от ne mo на 21.03.11 16:40.
... С което не си се хванал, него не си го направил ;)
Еее, не мога да не благодаря за рекламата! (bow)
П.П. Сега вече ще трябва и да ги клякам...(sweat)
еее бате Вики, от теб пък такъв пост не съм очаквал:)
просто някои неща наистина добиват измерения на научна фантастика...
21.03.11
21:43
еее бате Вики, от теб пък такъв пост не съм очаквал:)
просто някои неща наистина добиват измерения на научна фантастика...
Славко, много на сериозно ги вземаш нещата. Репликите бяха разменени с известно чувство за хумор. Ако не се е разбрало, то е защото чувството ни за хумор явно се е изкривило. Но ние си имаме оправдание - от ЕГН-то е ;)
21.03.11
22:01
Изглеждаме сериозни, но понякога и ние се шегуваме. Но както казах ЕГН-то, а и 5 години казарма са ни поизкривили в някои отношения, така че само ние си се разбираме :) Уви, уврежданията в това отношение са необратими ;)
Но и невъзможни неща няма, а Виктор може да е много упорит за постигането на целите,които си постави сериозно...
Мнението беше редактирано от ne mo на 21.03.11 22:29.
Петък, 28.02.2014
14.1
AMRAP 10 mins
30 Double Unders
15 Snatch @ 35/25
Резултат:
28.02.2014 - 5 рунда + 20 скока (единични) - скалиран 30 DU=60 Rope Jumps
Така и не се опитах да ги науча двойните скокове...
02.03.14
14:48
02.03.14
14.1
AMRAP 10 mins
30 Double Unders
15 Snatch 35kg
3 rounds + 10 DU
Тези DU са ужасни :D. На първия рунд добре успях да направя 20 на един път, но на 2, 3 рунд имаше и моменти където правя по 1, 2..
Като цяло само скоковете ме бавеха, но съм доволен от резултата :)
02.03.14
17:23
Днес се събудих болен,ама бях решил да го пробвам - очаквано 6 кръгчета,а се бях нагласил за над 300 повторения,то да имаше още 25сек. и ставаха де,ама нищо - следващия път(след месец и нещо пак ще го пробвам,тоя път над 300,гаранция).Предмишниците доста го отнасят.
04.03.14
17:34
8 рунда +5 снача. Да се е*а у тъпаня, почнах със сначовете...до 5ти рунд включително без накъсване, завърших го на средата на5тата минута, а таймера спрях на 9:51. иначе дабълите са пи*и дри*ък в сравнение със изхвърлянето, после буквално нямах гръб, едвам направих 10 кипинг набирания