кик бокс програма

03.05.11
23:19

здравейте!
регистрирах се тук эащото смятам че някой може да ми помогне.да спортуваш е много хубаво нещо,но и трябва да се спортува правилно нали?изкам да споделя моят малък проблем и ако някой може да ми помогне ще съм му беэкрайно благодарен,эа което благодаря предварително!тренирам много отдавна преди само фитнес после се запалих по бокс от 4 години вече съм на мания кик бокс.тъкмо постигам що годе добро ниво и спирам эа известно време после пак и пак....но сега се захванах много сериоэно с това,обаче ми трябва някаква програма  има момчета в эалата но те се занимават профисионално с това ,а при мене не е така.аэ ходя на работа и до сега тренирах така:понеделник,сряда,петък кик бокс,вторник,четвъртак и събота фитнес обаче не става изморяавам се бърэо и нямам сила иэдъражам най много 3 седмици и съм лешшш.сега иэкам да наблегна основно на кик бокса обаче с някакви силови тренировки.целта ми е да съм в добра форма и кондиция ,не иэкам да иэглеждам като батко арни но ми трябва правилната програма.сега съм 110 кл.189 вис.за 3 седмици свалих 5 кл. не пия никакви добавки,а може би трябва?

Темата беше редактирана от djonybull kik на 03.05.11 23:20.

04.07.11
22:46

Ако разбирам правилно така ти се получават шест тренировки на седмица. Моето мнение е, че ти е прекалено много и претренираш по този начин, затова след известно време усещаш, че не смогваш на програмата. Осигури си повече почивка през седмицата, и яж добре, и хем ще ти е по-лесно, хем ще видиш и резултати. Със разпределянето на тренировките не бих могъл да ти помогна, защото е твой избор на какво искаш да наблегнеш - на кикбокса, или работата с тежестите.
Пожелавам ти успех! :)

15.08.11
09:30

Препоръчвам ти следното :

3 силови през два дни.

1.Тренировка А
Коремсни преси с тежест
Обръщане-изтласкаване
Бутане от лег с тесен хват
Преси с дъмбели
Кофички с тежест
Набиране с широк хват с тежест
Катерене на въже
Тяга
Полуклек
Американски подскоци с тежест
Правиш кръгове- 4 кръга по 3-5 повторения.Катеренето на въже е само веднъж.

Тренировка Б
Руско усукване
Изхвърляне на щанга.Може да го заместиш с дъмбел с двете ръце напред от долу, до над главата.
Въртене на диск с изпънати ръце- ляво-дясно, дясно-ляво.
Бутане от лег с широк хват
Френско разгъване прав
Набиране с тесен подхват с тежест
Чукчета
Клек
Разгъване на Г-машина

Тренировка В
Всяко упражнение до отказ в дроп серия
Набиране с широк хват
Кофички
Набиране с тесен хват
Лицеви опори с крака на високо и ръце на ширината на раменете
Американски подскоци
Коремни преси
Удряне на гума с чук 5-10 кг

Ако си сериозен резултата е гарантиран след 3 месеца :)

18.08.11
15:33

NICE!!!

17.11.11
01:01

тренировка А и Б ясно- 4 кръга 3-5 повторения, но тренировка В не можах да я разбера би ли я обеснил.

17.11.11
10:50

примерно набиранията - правиш колкото можеш, пускаш се от лоста за 10 секунди и пак правиш колкото можеш, пак се пускаш за 10 секунди, пак праивш колкото можеш и така докато направиш 1 набиране.
После кофички по същия начин, после другите неща...

27.11.11
18:47

Имам няколко въпроса. Американските подскоци как се изпълняват? И как в тренировка В се правят дроп сериите на последните 3-4 упражнения? Значи трябва да правя коремни докато не мога да направя нито 1 повече? (същото се отнася и за удрянето с чук ли? ) :) Ще се радвам ако обясниш! Поздрави!

Мнението беше редактирано от Martin Kostov на 27.11.11 18:47.

28.11.11
15:24

клек - скок дъга - клек - скок дъга -...

коремните преси докатом почнеш да правиш по 4-5.

удрянето на гума с чук  старираш примерно с лявата ръка по-високо хваната на дръжката, правиш примерно 20, после сменяш ръцете и така до едно на лява ръка отпред и едно на дясно ръка отпред

11.01.12
22:29

казано от James Hinks на 28.11.11, 15:24:

удрянето на гума с чук  старираш примерно с лявата ръка по-високо хваната на дръжката, правиш примерно 20, после сменяш ръцете и така до едно на лява ръка отпред и едно на дясно ръка отпред

Колко килограма да е чука ?

12.01.12
08:54

казано от Силвестър  Димитров на 11.01.12, 22:29:

казано от James Hinks на 28.11.11, 15:24:

Колко килограма да е чука ?

за тебе максимум 8 ;)

12.01.12
17:24

Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1