16.05.11
13:58
Здравейте, имам доста голям пропблем висок съм 176см и тежа 130кг, в момента започнах фитнес вече 20 дена но нямам никакъв ефект тренировката ми във фитнеса е 2км пътека ходене + 30 минути колело вегетарянец съм от скоро започнах да ям хляб без брашно греша ли някаде ? Какви добавки да си взема за да сваля тези излишни кг. четох за L-Carnitinа но незнам дали да си взема и на коя фирма е най добър, моля ви за помощ кажете какво да направя вече незнам пробвах различни методи но не се получава.
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 16.05.11 14:10.
16.05.11
14:12
Ходенето на пътечка, въртенето на колело и т.н. не означават, че ще свалиш килограми. Нещата са малко по-сложни от това.
В сайта изобилства от информация относно хранене и трениране. Прочети някои от темите в разделите 101 и след това можем да коментираме. В противен случай трябва да ти преразкажем какво пише там, за да може на тази основа да стъпим в желанието ни да ти помогнем.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 16.05.11 14:13.
Аз тренирах супер тежко 2 години и успях да сваля само 400 гр. След това си промених хранителния режими и за 4 месеца резултата беше 15 кг. надолу. Започни да се храниш правилно, забрави тестото, газираното и пърженото и ще стане. Вегетарианството е трудна работа, защото не може да си набавяш най-нужните вещества с лекота. Никакви животински продукти ли не ядеш?
16.05.11
14:18
проблема е, точно в храната, нищо с месо не мога да ям, яица сирене кашкавал и т.н си ям но месо не мога също и ориз (незнам защо) и за това пропблема ми е точно в храната намалих сладкото газирано не пия вече започнах с хляб без брашно и сега ще видим, друг минус е че консумирам ужасно много солено може 1 филия да изям на ден но солта е за поне 10..
Е, щом ядеш яйца и сирене, пак е добре. Ако можеш и риба, идеално. Прочети темите за хранителните режими и си състави твой.
16.05.11
14:24
а за L carnitine и т.н да си взема ли и на коя фирма за най ефикасните ? за риба за жалост не мога просто организма ми не понася такава храна и при опит да консумирам ми се повръща.
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 16.05.11 14:25.
Л-карнитина ще ти даде 5% от резултатите, ако не и по-малко. Оправи си храненето и започни силови тренировки, а не само кардио.
16.05.11
16:56
как да ги съчетавам, един ден силова на другия кардио и така или на едно ?
16.05.11
17:02
Напрви си дневни в форума при дневниците пиши, какво ядеш, как тренираш. Всеки ще помага, както може (програми, диети). Най - важното е да пишеш, а ние ще следим- съответно трябва да тренираш за да има, какво да напошеш -:).
По моето не компетентно мнение без добра диета не можеш да очакваш голяма разлика в килограмите. Мусколът тежи повече от мазнините, които си натрупал. Дори може да очакваш и обратен ефект - да качиш килограми, но да ти намалеят размеите на бедра и корем.
Мое мнение е но е добре да се вземеш пулсомер за ръка и да поддържаш темпо между 125 и 135 удара в минута. Тренировките ти с кова темпо трябва да подължават около 50 до 90 мин. (интензивни) и тренирай всеки ден в къщи или във фитнес е без значение. Имай предвид, че пулса се регулира с честотата на движение не зависимо от упражнението, което правиш.
Трудно, ще е но не се отказвай. Ще видиш, че когато хората очакват да видят какво си направил всеки един ден се трнира по - добре и по - отивирано.
Пробвай диетата на Дюкан и добави към две от яденетата по 50 гр. ядки(прост мазнини) за да имаш сили да тренираш качествено.
Пожелавам ти успех в начинанието (И моля те не казвай: “а да тренирам всеки ден, че аз не искам да ставам като Рони Колман” - спокойно колкото и да тренираш няма ни най-малка вероятност да станеш и на половина на неговата мускулатура -:))
Започни тази програма http://www.bb-team.org/workout/1284_garantirano-otslabvane-za-ambitsiozni-hora-razpolagashti-s-vreme#axzz1MRCattUN
Прочети хранителните режими.Според мен този http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd#axzz1MRCattUN е много добър един приятел свали с този режим 10кг за 2 месеца и половина . . . . . . .
Успех.
16.05.11
19:55
Благодаря на всички !! сега ще прочета и ще пиша после