02.08.11
21:15
Здравейте!
Дойде време и ние в Бургас да се подложим на “мъченията” на открито.
Мястото, което харесахме е поляната на х-л Парк, има лостове, успоредка и игрище за тичане.
Екипировката за сега са две пудовки - 12 и 16кг., въже за скачане, band resistance за разтягане, PVC тръба (вместо foamroller), собствено тегло и много хъс! :)
Всеки, който има желание за трениране е добре дошъл!
Ако някой има въпроси, да ми пише на лично съобщение или тук.
Темата беше редактирана от Miyu на 02.08.11 21:26.
Днес, първата тренировка, много съм доволна! :)
Бяхме аз, Неделчо, Иван Шишманов и Иван Киряков.
Порязгряхме се малко и суингвахме за техника, след което много бързо искаха да започнат с комплексите.
Първи беше Иван Киряков, пуснах го на Синди. Явно не е свикнал на такъв вид натоварване и му дойде малко в повече.
Резултатът : 5 серии за 6 мин.
Неделчо - 1 мин. максимално бърпита, 1 мин. почива, 5 рунда. Среден брой - 12.
Иван Шишманов - 5 high pull, 10 клека за 7 мин = 17 пъти.
Аз - 10 бърпита, 10 суинга, 30 подскока, 10 пъти за 18 мин. До 6-7мо беше добро темпо, от там нататък сгънах.
Мнението беше редактирано от Miyu на 02.08.11 21:44.
02.08.11
21:56
Много добре се получи. Мястото е страхотно, в морската градина на гр. Бургас на окосена зелена тревичка, тихо спокойно до нас имаше доста трениращи на лостовете и успоредката. Даже един чичка ме пита “абе вие за някакво състезание ли се готвите, че толкова тежко тренирате” :)). Друг пък се приближи и се престраши да пита колко тежи моята пудовка :). На снимката където са ни раниците се вижда една дъска приспособена като закачалка за дрехи :)). Shae другия път повече снимки на адаша :)))
П.П. Забравих да си пожелая, дано това да се превърне в една добра традиция в скромния ни град.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 02.08.11 21:58.
02.08.11
22:34
Стената и закачалката напомнят на старите фитнеси в които всичко беше самоделно. Не се стърпях да не го увековеча :)
Поздравявам Марина “малката машина” и моя приятел Иван Шишманов за инициативата....!!!
Така стават нещата!!!
Ще помагаме всички да се разраства групата и да пребъде нашето дело...
Успех!!!...Плевен е с Вас!!!
02.08.11
23:18
Точно навреме се включвате. Другата седмица ще пътувам до Бургас за Спирита и ще се опитам да се присъединя за 1 тренировка или поне да дойда да се запознаем. :-)
Поздрави и успех!
02.08.11
23:26
Ами мястото където тренирахме е в единия край на морската спирита е в другия :)
казано от Николай Георгиев на 02.08.11, 23:18:
Точно навреме се включвате. Другата седмица ще пътувам до Бургас за Спирита и ще се опитам да се присъединя за 1 тренировка или поне да дойда да се запознаем. :-)
Т’ва па само обикаля по чуждите групи :D :D :D
Успех и от мен на групата! БРавоооо!!!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте, маняци!
Много се радвам, че има такава инициатива. Има ли някакъв график кога са тренировките? Нямам търпение да се включа в бургаски кросфит.
03.08.11
07:26
За момента нямаме фиксирани дни и часове, доколкото разбрах някои от другите участници работят на смени и гледаме да нагодим тренировката да е удобна за да може всички да идват. Разбира се, ако сме повече хора може да правим повече тренировки на които всеки да идва на която му е удобно. Всичко е въпрос на организация :).
Следи форума и Shae ще обяви кога ще е следващата тренировка.
Имаме си и фейсбук група : http://www.facebook.com/groups/232281913476871/
Елате повече :D
казано от Miyu на 02.08.11, 21:15:
Здравейте!
Дойде време и ние в Бургас да се подложим на “мъченията” на открито.
Мястото, което харесахме е поляната на х-л Парк, има лостове, успоредка и игрище за тичане.
Екипировката за сега са две пудовки - 12 и 16кг., въже за скачане, band resistance за разтягане, PVC тръба (вместо foamroller), собствено тегло и много хъс! :)
Всеки, който има желание за трениране е добре дошъл!
Ако някой има въпроси, да ми пише на лично съобщение или тук.
Браво! Стискаме ви палци! :)