27.09.11
22:24
Айде бе, къде са ви предмишниците и трапците...:)))
4 рунда от :
400м. фермерска разходка (16/24/32)кг. пудовки;
25м./10ж. лицеви опори;
За мъжете е с отлепяне на дланите в долна позиция...
За дамите, докато докоснат земята с гърди...че там вече варира височината...
Една миля фермерска...другото е да си почивате...
УСПЕХ!!!
28.09.11
07:37
Браво!
На мен лично,това ми харесва и то доста!
Пак ще си говорим след милята с гюлетата:)
Иво намери 400м. сатдион и да идвам да го правим в Ловеч:)
Хм... Аз ще задържа ентусиазма засега. Още докато го чета усещам налети с бетон предмишници и трапец ;)
02.10.11
17:16
22:08 е времето на Надя. Калин го направи с 24кг за 39:37, а Георги за 31:18 с 16кг. Добавям ги заедно с клипа на Лили към Официалното Класиране. Тъй като клипът е общ и с продължителност почти час, то ще го пратя на Славко за преглед само и няма да го качвам.
Айде бе, къде са ви предмишниците и трапците...
Трапеца не знам, ама предмишниците си ги закачих върху оградата на 10 СОУ...
Готино е предизвикателството. Много, много зверски ме заболяха скъсаните мазоли и държах пудовките по много странен начин, въпреки, че бях и с ръкавици. Ако са ми здрави ръцете времето ми ще е под 30 минути. След първият опит - 34…
02.10.11
17:20
Може ли да попитам - от участващите, кое е основното, което ви забави?
Едит : И колко време горе долу отнемаха 4те обиколки?
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 02.10.11 17:21.
02.10.11
18:24
Предизвикателството е екстра. Чак на последната обиколко хвата почна да поддава зверски. Иначе - болки в трапеца и дланите, заради което почивах по няколко секунди на всеки сто метра. Лицевите се явяваха нещо като почивка. Ако го правим след ден два почивка, трябва по-добро време от 32 минути (колкото беше днес).
Аз също пускам на всеки 100-ина метра...няма смисъл още в началото да стискаш като за последно, защото последната обиколка ще прихващаш през 50 метра...
Само да оздравея и го правя...
Наистина си е ментал предизвикателство...особено за дамите...ама после искам да ми кажат, като им се оправят предмишниците и хванат за лостовете дали няма да се чувстват като гимнастички:)
02.10.11
18:53
КОга ще го правим пак? Следващия уикенд?
Да.
Между другото Предизвикателствата нямат краен срок, така че може да се прави всяко от тях дори и месец и повече след като е пуснато.
Басове някакви...?
Още не се е излекувал, на басове ще ми се хваща! Момченцеее... (muscle)