Еми точно това казвам. Когато почти не ядеш, всяка калория се използва за натрупване, метаболизмът се забавя (”харчиш” по -малко калорий за една дейност отколкото преди)и тн. Идеята е да не се лишаваш от нищо, но всичко да е строго контролирано и изчислено.
12.04.05
13:57
искаш да кажеш,че мога да пробвам да си ям по често но на точно определено време и точно определени неща
Примерно :D Като точно определените неща са доста като вид и са взаимозаменяеми.
12.04.05
14:16
А L-carnitine Ще помогне ли за по-бързо дейстивие
Такам... от къде да започна?! Ами от поста на Имидж - на 21 съм тренирам сериозно от 5 години все фитнес, яко съм се запалила и блъскам здраво. Радват ме мускули и целя да ги направя! Що годе съм успяла(не смея да кажа повече че да нес е прехваля), за мое щастие имам точно такъв организъм - качвам лесно и бързо на обем и вид, но на килограми не си личи. А и няма как висока съм 156 см, 46-47 кг и от години почти не съм мръднала, миналото лято качих малко, но благодарение на диетолога за месец свалих 2-те кила дето ги бях качила. Диетата му ще побликувам после.
Поназнайвам горе долу за правилно хранене - кое кога и как ако искаме да се получи това или онова. Не успявам да го приложа много на себе си понеже съм адски чревоугодник! Имидж ти си мислиш, че храната която ям не ми е достатъчна и понякога е така, но просто нямам време да спазвам режими. Все пак гледам да не ям след определен час, не консумирам хляб и въобще от тестено най се ограничавам. Виж с захарта е по-трудно... иначе си ям нормално, не гладувам в никой случай!!!!
Как тренирам - ами сега на пролет тренирам така - 1 ден танци(народни) - перфектна аеробна трен.
1 ден аеробика у дома
1 ден тичане в парка
2-3 дни силови трен. (водя се за инструктор в една зала)
Зимата наблягам на силовите трен. Няма да ги описвам с подробности тук. Това е! А, да - това за калориите си е мое решение ;) Диетолога няма пръст в тая работа. А за измерването - не беше професионално направено просто негово мнение щото предния ден електронния кантар ми показа 26% мазнини а той каза, че дори на око си личи, че не са толкова а еди колко си ;) Айде със здраве