30.11.11
18:48
Място: Двора на ПМГ гр. Бургас
Час: 13:00 часа
Дата: 03.12.2011 г.
Нямам приятели метеоролози, но за горепосочения ден и час отново го дават да е прекрасно времето.
Не си носете дъждобрани, а добро настроение :).
30.11.11
21:59
Здр Иване ,не съм присъствал до сега на ваши сбирки, но в сряда отново ще съм в бургас и ще се постарая да доида и ще се радвам много да се запозная с теб и участващите в тренировките ви.Надявам се че приемате нови хора? :)
Мнението беше редактирано от Христо Веселинов на 30.11.11 22:08.
01.12.11
11:06
Всеки е добре дошъл да дойде да се позабавляваме и потренираме групово и на открито.
Това е идеята на темата и съвсем не случайно е пусната на място на което ще бъде прочетена от много хора.
Следи датите и часовете и когато решиш и можеш заповядяй.
03.12.11
17:08
Днес присъстваха аз, Алина, Нед, Сашо, Митака, Христо, Гошо и Гошо 2 който бе само зрител. Тренировката започна с групова загрявка.
Бях приготвил изненада за групата закупувайки кожен колан за набирания и кофички и идеята на тренировката бе да го изпробваме, за да започнем да правим набирания и кофички с тежко. Разбира се при мен нищо не става толкова лесно и хубаво :))).
Започнахме тренировката с чисто новия колан с набирания с 10 кг тежест:
Нед - 5
Сашо - 1
Митко - 9
Гошо - 10
Христо 8
Преминахме към кофичките с 10 кг
Нед- 9
Сашо - 25 (но не бяха чисти)
Митко - 19
Гошо - 32
Христо - 19
Нед реши, че може да си подобри личния рекорд при набиранията с тежест, сложи новото оборудване на кръста започна и изведнъж о небеса, чисто новия колан се разглоби и тежеста падна на земята. Капсите с които бе нитован просто се разглобиха.
Все пак не допуснахме тренировката да бъде прекъсната и продължихме с 10 кг, но поставени в раница :).
Митко и Христо решиха да се пробват на 100 лицеви опори за време като ги направиха съответно за 3:40 и за 3:28 минути.
На лицевите с по 10 кг на гърба резултата бе:
Нед - 15
Митко - 20
Сашо - 25
Изометрично висене на лост в надхват с 10 кг на гърба:
Митко - 35 секунди
Христо - 52 секунди
Гошо - 35 секунди
Сашо - 17 секунди
Нед - 1 минута
Митко не бе много доволен от резултата и реши да пробва каква е разликата му при същото упражнение, но в противохват, като този път резултата бе 49 секунди.
Алина, която бе малко пренебрегната от тази тренировка прави спринтове бягания, бърпита, клекове напади като цяло доста потренира от всичко по достатъчно.
Разбира се не минахме без клекове, предизвикателства с лицеви опори и т.н.
Абе готина тренировка с готини хора.
03.12.11
17:15
И разбира се малко снимки от чудесната тренировка :)
03.12.11
17:21
Къде ще мога да разгледам всички снимки? :)
03.12.11
17:25
Има няколко начина. Пращам ти ги по скайп за което ще трябва да ми напишеш на лично съобщение скайпа или да ги изтеглиш от групата ни във фейсбук “Тренировки на открито гр. Бургас”.
06.12.11
15:58
ванка похвали малко и публиката бе и тя бе на ниво