20.03.12
10:34
Забелязах че дори и зимата се потя доста, и че дори като слагам рол-он стик или дезодорант против изпотяване пак мириша.
Сега като стана по-топло направо не знам какво да кажа, някакви идеи?
Студент съм в София и ще се прибирам към родния град да пусна кръвна картина да видя да не е нещо свързано със заболяване, обаче това ще стане след 1-2 седмици, тогава ще заминавам.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.03.12 10:36.
Първо си махай космите под мишниците.
Носи си в теб сух дезодорант (антипреспирант) и си слагай по няколко пъти на ден.
Също може да използваш и мокри кърпички - удобни са да си ги носиш в теб. Т.е. в обедната почивка влизаш в тоалетната избърсваш си миниците с мокрите кърпички и нанасяш от сухия дезодорант.
Във фирмата в която работех навремето това беше част от обучението на търговците. Прави се по няколко пъти на ден ако се срещаш с хора. Като цяло е удобно - може в колата, в тоалетната...
Отделно ако си на НВД е нормално да се получава силна миризма на потта и урината.
20.03.12
13:54
Душ
@Odin - А знаеш ли какви може да са причините. Не съм на НВД. В момента не тренирам. Прочетох една тема за потенето на ББ тийм, но там пише, че може да е от здравословен проблем, а какви са те не намерих. Както и да е сиг. след 2 седмици като пусна кръвна картина ще се разбере.
@Александър Илиев - Не бях чувал за такова нещо досега. Мерси..
Като за начало наистина отиди да те види лекар и направи необходимите изследвания. Имах колега, който се къпеше по наколко пъти на ден и след 5 минути отново миришеше ужасно. Просто такъв му беше организма. Бих ти препоръчал да пиеш достатъчно вода, пак ще се потиш, но поне концентрацията на “миризмата” ще е по-малка. Марката на дезодоранта също е важна, аз съм най доволен от на Рексона сухите.
Пий 3 литра вода дневно до 16 часа и си вземи Алое-скик - това е твър дезодорант, който не запушва порите, мирише на чисто и не съдържа вредните алуминиеви соли, които причиняват рак. Икономичен е и дълго се ползва, при това съвсем не е скъп - 100гр са 14 лв и отива за минимум половин година. Имах колега, който имаше същия проблем. Работеше като монтьор във фирма за сглобяеми къщи и се потеше здравата. Като слагаша интериорни и вътрешни врати, колегите му се оплакваха от проблема, но го оправи с повечко вода. Друг приятел пък е в детективска агенция Fox и той така със същия проблем, а да си миришещ частен детектив не е лесна работа - кликни тук за детективска агенция.
Мнението беше редактирано от Ron PB на 13.07.12 18:12.