Тренировка на открито гр. Бургас 24.04.2012 г.

22.04.12
14:37

Дата: 24.04.2012 г. (вторник)
Час: 18:30
Място: Лостовете до хотел Парк в морската градина на гр. Бургас

Е банда получихме разрешение от синоптиците да се видим и да потренираме в близост до морето :).

На днешната тренировка се събрахме, аз, Стели, Васко, и Петър и Гошо които са възпитаници на местната школа по Кудо :). За мое удоволствие дойде и треньора им мой бивш съученик от средното Костадин.
На мястото на тренировката се оказа и мой колега любител спортист по уиндсърфинг.
Понеже съумяхме да се организираме и да премъкнем тежестите решихме комплекса да е:
Максимален брой кръга за 3 минути от:
5 Обръщания с 40 кг щанга
6 лицеви опори
9 броя повдигане на краката от вис до колене в лакти
5 рунда, а между всеки рунд по една минута почивка.

Стели който отдавна не е тренирал го заболяха ръцете и му се отвориха едни мазоли и в края на третия рунд се отказа.
Васко успя да го завърши като през цялото време държа темпо от три кръга за три минути.
Петър и Гошо се показаха като отявлени спортисти, тръгнаха бързо с по 4 рунда и почти през цялото време държаха това темпо.

24.04.12
21:15

С Кудото шега не бива .
На къв език им брои : Японски или български :)

Ами ..на Български :D
Мой близък  колега е един от най-добрите треньори по Айкидо в България и си брои на японски, като нищо да се наложи да мина ускорен курс :D. Трябва да го питам и как се псува на японски за да знам когато момчетата благославят роднините ми в следствие на твърде брутално измисления комплекс :D

24.04.12
21:28

Със сигурност Айкидиста за да има сила трябва да му осигуриш
снимка на Дядо им , един такъв прилича на Димитър Благоев.
Абе има го във всяка тяхна Зала .

Абе май си личи,че съм негативно настроен към японските БИ,
или поне в осакатеният им вариант който познаваме.

Ходил съм на една две тренировки, вярвай ми не им трябва да им нося портрети имат си достатъчно :).
Не знам за теб, но аз вече започнах.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 24.04.12 21:33.

24.04.12
21:32

казано от Иван Шишманов на 24.04.12, 21:32:

Ходил съм на една две тренировки, вярвай ми не им трябва да им нося портрети имат си достатъчно :).
Не знам за теб, но аз вече започнах.

С Кое ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1