Тренировка на открито гр. Бургас 05.05.2012г.

03.05.12
22:31

Този път ще опитаме тренировка на едно малко по различно място :).

Дата: 05.05.2012 г.
Час: 10:00
Място: Бивш евин плаж гр. Бургас в района на заведение Фиеста

Понеже района на заведение Фиеста е малко относително понятие, а ще се позиционираме там където има място и не пречим  на багерите и камазите, моля, ако някой има интерес към тренировката да ми пише лично за да разменим телефони за контакти.

Здравейте, на днешното събиране се събрахме аз, Васко, Енчо и Петър. Макар в началото да бе едно мъгливо времето беше прекрасно слънчево и същевременно не морящо горещо. Първоначалнон решихме да не правим класическа тренировка с комплекс, а просто да потренираме на плажа да се раздвижим да пробваме някой неща, като изхвърляне обръщане, мятане на пудовка на разстояние и т.н. в даден момент обаче не се стърпяхме и съчинихме едно малко комплексче състоящо се в теглене на вързана с въже 16 кг. пудовка, изхвърляне напред на 30 кг щанга преодолявайки определено разстояние и бягане. Три кръга за време.
За съжаление не мога да кажа точно какъв бе комплекса, тъй като нямаше как да мернем метрите.
Уникално близко време между Васко и Петър явно, ще са си конкуренти в една категория :).
Васко - 4:36
Петър- 4:42
Енчо - 5:08

После разбира се използвахме момента за малко тенче :).  С нетърпение чакаме водата да се стопли за да правим кросфит с плуване :). Разбира се няма как да минем без снимки. Даже на снимка 2 се вижда колко много ме обичат и уважават бандата :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1