09.08.12
18:44
Въпросът ми е , къде е мястото на прясното мляко(краве) в НВД режим на хранене , и във какви количества може да се приема на ден .Вярно ли е че ензима , който усвоява прясното мляко в огранизма се развива до 3 годишна възраст ? , и за това е по-хубаво да се приема киселото?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.02.14 07:52.
Изглежда съм от хората, които лесно я усвояват. 1литър прясно мляко всяка вечер ми действа като омнадрен :D
09.08.12
19:18
казано от Val S на 09.08.12, 19:10:
Изглежда съм от хората, които лесно я усвояват. 1литър прясно мляко всяка вечер ми действа като омнадрен :D
Аз съм същия.
09.08.12
19:19
Освен, че различните хора имат различна поносимост към лактозата, тя е захар. Тоест големи количества мляко не се връзвад добре с НВД.
казано от Boris Yankov на 09.08.12, 19:19:
Освен, че различните хора имат различна поносимост към лактозата, тя е захар. Тоест големи количества мляко не се връзвад добре с НВД.
До 200-300мл на ден поносимо ли е когато си на нвд?
09.08.12
23:10
казано от Шмекера на 09.08.12, 21:20:
казано от Boris Yankov на 09.08.12, 19:19:
До 200-300мл на ден поносимо ли е когато си на нвд?
Толкова не би било проблем.
09.08.12
23:12
Нищо нема ти стане от млекото :) Освен ако не си на 7-8% подкожни.Такива индивиди рядко се срещат тук :D И пак е под въпрос
Ако оргазнима ти няма проблеми с преработването на млякото, не виждам къде е проблемът да си го консумираш. Недей се подвежда от различните мнения тук - принципно са правилни, но всеки организъм е различен и понася различно продуктите.
От прясното мляко ми се подува корема и всеки път като пия после имам зверски газове иначе много го обичам. Предполагам, че имам някаква непоносимост към лактозата или това което се продава за мляко не е точно мляко. Според мен до 500мл. на ден не са проблем при НВД, но да се консумира в литри си е пълна глупост.
Мнението беше редактирано от Георги на 10.08.12 00:20.
И аз много обичам , студено от хладилника без нищо мога да пия с литри , не съм на 7-8% подкожни :Д ,според мен добре ми го понася организма нямам издуване на стомаха , и се чувствам много добре от него .