29.10.12
20:45
Колебая се между тези два протеина:
100% Whey Gold Standard
100% Pure Whey + Enzymes
Дайте мнение според вас кой е по-добър
Благодаря предварително
29.10.12
20:52
Който и от двата да избереш няма да збъркаш и двата са еднакво добри.На Голд Стандарта рекламата му е голяма ,но недей да очакваш много от една разфасофка протеин....
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 29.10.12 20:52.
Колегата е прав. Има доста качествени протеини, но трябва време, режим във всичко. Като ученик тренирах 3-4 години без никакви добавки. От много слаб заформих, що годе прилично тяло. Преди година и половина започнах отново, кажи-речи от нулата или почти, беше останало някаква форма от както бях на 18-20 години, само че, започнах с протеин, амино, от време на време бустери, тестостерон стимулатор, един път креатин.... резултата за тези 15 месеца беше по-добър отколкото преди време за 3-те години. Има смисъл от добавките, без значение как се храниш. Въпроса са финансите. Но пък всеки дава пари за нещо - коли, лов, риболов, алкохол, цигари....аз избрах фитнеса :-)
06.11.12
17:09
set84 не съм съгласен че е без значение как се храниш. Храната е от изключително голямо значение. :)
Значи не сме се разбрали :-) Храненето е мега важно, исках да кажа, че от добавките, правилно приети + правилни тренировки, винаги ще има ефект/разлика. Съответно, без добро хранене, ефекта ще е много по-малък, отколкото със правилно и оптимално хранене. Просто съм ЗА добавките - малко амино или протеин - нищо повече. Дори само те двете или дори само едното - ОК.
п.п.
та аз самият хапвам по 400-500 гр месо на ден, 2-3 белтъка, ориз, картофи, бобови, овесени ядки, кашкавал, сирене.......разбира се, че е важно :-)
Мнението беше редактирано от set84 на 06.11.12 18:22.