Как да тренирам?

Като  за начало...висока съм 165/53кг. Тренирах няколко месеца бокс и ходех на фитнес и в следствие не отслабнах ами ръцете ми станаха доста по-големи,пръсците също...В общи линии когато тренирам мускулите ми растът...И сега искам пак да започна да тренирам,но само фитнес за да сваля малко от корема... бихте ли ми предложили подходящо хранене и тренировки така че да не се уголемявам,така да се каже повече.. :)

Ми като цяло зависи колко ядеш и как тренираш. Тренирай силово или за издражливост, не по културистичен метод. Културистичният е този които дава най-много мускул, другите два ти дават както си пише сила и издравливост. За самите методи пише вече в сайта, ако искаш да ти дам нешто специфично като повторения упражнения храни нямам нищо против. Пиши, ако има нещо не се притеснявай да питаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1