26.11.12
22:16
Здравейте, фитнес маниаци! Кой от двата продукта предпочитате и защо?
26.11.12
22:18
Блек файъра....силен продукт, дори при мен имаше действие(а аз съм силно неподатлив на стимуланти). Но съм пил старата версия с 1,3 ДМАА, така че сега не знам как е :)
Доколкото съм чела из форума всички, които са пробвали Black Fire са останали доволни, но някой пробвал ли е новата версия?
И някой може ли да каже нещо и за Animal Cuts? Макар че Black Fire изглежда доста по-изгоден :)
Потърсих повече информация относно Black Fire и отзивите не са много добри. Много хора споменават, че след прием на продукта сутрин им призлява и започват да повръщат. Някой забелязал ли е подобен ефект?
Видях че за Oxyelite pro има добри отзиви. Кой от трите продукта бихте ми препоръчали, като целта ми е за около 3 седмици да стопя няколко килограма?
В момента нямам възможност да правя кардио, така че ще трябва да разчитам само на тренировки в зала, хранителен режим и фет бърнера.
Оксито съм го пила и преди и нямах отрицателни ефекти, освен сърцебиене първите 1-2 пъти. Stimulant X не съм пробвала и не знам как ще ми се отрази. Някакви негативни ефекти да сте забелязвали от употребата му?
И в крайна сметка кое ще ми помогне повече при положение, че не мога да правя кардио: Black Fire, OxyElite Pro или Stimulant X?
Здравейте пак. Взех оксито и досега резултатите са добри. Не взех Белк файъра само защото имах притеснения относно това как ще ми се отрази и дали ще имам сърцебиенето, от което много хора се оплакваха. Оксито ми се отразява много добре, даже почти не го усещам (като стимулант). И по тази причина се чудя дали и блек файъра ще ми се отрази добре и няма да имам проблеми с него?
казано от AleXandra на 16.12.12, 16:13:
З. Оксито ми се отразява много добре, даже почти не го усещам (като стимулант).
Защо имам чувството,че в момента го ползваш само за психическа нагласа.Щом не го усещаш като стимулант значи или приемаш малко,или не действа.При мен лично не действаше.
Приемам го от 7-8 дни и започнах с 2 таблетки, като и сега продължавам със същата доза. Не го ползвам само за психическа нагласа, виждам ефект от него. Просто ми е интересно дали стимулант като Блек файър ще ми се отрази зле при положение, че оксито ми се отразява добре, а уж го водят силен фет бърн?
казано от AleXandra на 02.12.12, 23:27:
В момента нямам възможност да правя кардио, така че ще трябва да разчитам само на тренировки в зала, хранителен режим и фет бърнера.
От кога не може да се прави кардио тренировка в зала ... някаква зала без кардио уреди ли е това? Аз съм пил и 2та ... и горе долу ефекта при мен е идентичен ... може би малко по-слаб апетит с Блек Файр първите 10 дни.Блек Файър излиза по-евтино ... така, че избора ми е ясен.
Никъде не съм казвала, че разполагам с фитнес зала. Именно това е причината да не правя кардио. ;)
Мерси на тези, които се включиха с мнения. Вероятно в бъдеще мога да пробвам и блек файъра, само така мога да видя как ще ми се отрази. :)
Ще си позволя и тази тема да ‘съживя’, дано някой погледне и даде отговор, какво мислите за 2та продукта сега ? Кой е по-добрият след промяната на black fire ?
Аз наскоро пих блек файър и ми хареса много,наистина е силен и работи очудващо добре.
От Animal Cuts получавам една гадна тежест и болка в стомаха,не го харесвам.
Мнението беше редактирано от Just DoIt на 30.12.14 17:04.
казано от Just DoIt на 30.12.14, 17:03:
... и ми хареса много,наистина е силен и работи очудващо добре.
Требе някой ден да го Упитам! Жалко, че пропуснах шанса, като ми го предлагаха безплатно. :D :D :D Нейсе, явно не ми е било писано. :D
Мнение за Енимъл Кътс ще изразя... пробвах го, чувствах повече енергия заради някои съставки, но за мен прибавянето на диуретици в един продукт е некоректно, били те и на билкова основа. Нямам много мазнини за сваляне, но тези които ги имам не помръднаха. Общо взето разчитат на това да изхвърлиш някаква вода, оттам и евентуално сваляне на килограми, което всъщност е търговски трик. По време на теста не съм променял нищо в храненето си, тренировките и т.н. Ако идеята е да те енергизира, то това може да стане и с далеч по-евтини добавчици и кафе.
Така че твърдо не.