OFF TOPIC
[quote author=“Pc_genius”]..че ти и хабер си нямаш от стероидни препарати! Оттам идва и невежеството, което пък води до грешни представи и подхранване на някакви предразсъдъци, митове и легенди!
Няма да споря :twisted:
:idea: Вече доста навътре ми обясниха какво и що са тея боклуци, но както и да е. Живеем в такова общество, че всеки втори е наркоман, алкохолик или “ХИМИК” :lol:
OFF TOPIC END
29.03.06
16:32
може ли някой да ми каже нещо повече за МЕТАНДРОСТЕНОЛОНА и ако има хора които са взимали да ми дадат съвет как точно да го пия.
05.04.06
20:34
вреди на черния дроб,дразни простата и бъбреците,след цикъла губиш 80% от придобитото....все още ли те интересува метана :lol:
06.04.06
17:55
Така че не мислете от днес за утре, вярно е веднъж се живее
Незнам кой го написа това нещо но не е прав.Може да несьм много компетентен на тема
фитнес и т.н но сьм изчел доста литература по вьпроса след смьртта.Науката е доказала
какво става след смьртта и т.н.Да не задьлбавам на тази тема защото мястото не е тук.
Но, едно знам.Докато сме живи трябва да се грижим за тялото си както подобава.
п.п несьм някой ненормален който е вманиачен в ” нека водим здравословен живот ” но се стремя да избягвам медикаментите които вредят прекалено много.
Сьс здраве! :wink:
Аве ше спрете ли да дрънкате глупости ? Който иска взима, който не иска не взима- просто е
[quote author=“StronG™”]но сьм изчел доста литература по вьпроса след смьртта.Науката е доказала
какво става след смьртта и т.н.Да не задьлбавам на тази тема защото мястото не е тук.
Сьс здраве! :wink:
Хахахахаха :lol: ! Умрях от смях! Не, честно, направо ми се просълзиха очите от този пост :oops: !
Престанете с глупостите , ще ме принудите да изчистя всичкия спам, с още някойглупав пост.Целта на тази тема е съвсем друга !!!!
DJGorgio-Astor
06.04.06
23:29
Добре начи ако някои ми драсне на темата в “Забранени медикаменти” дето питам с 2 думи как наи ефектижно и с наи малко прецакване да се зобна за 6-7 седмици ще е супер щото имам човек които може да ми направи схема но му нямам 100% доверие.И пишете кжи протектори тря да се пият пари няма да жяля за здравето си!!!!Схемата тря да е сметан щото нали бионабол не се продавал вече по аптеките!Мерси