04.12.13
11:24
Отварям тема за въпроси към Силвия Морова (Atom). Дългоочаквано, но вече факт. :-) Ваш ред е! Темата ще остане отворена за въпроси до 12 декември.
[edit]: Оттук нататък очаквайте интервюто на сайта, а ако се сетите да я попитате още нещо, може да оставите коментар под него. :-)
Темата беше редактирана от Ани Костова на 12.12.13 23:30.
05.12.13
12:45
Мислила ли си някога да се занимаваш по-сериозно(професионално) с някой спорт ? Един ден би ли позволила на децата си да го правят ?
Какво са за теб тренировките ? Ако цената за да поддържаш перфектно тяло е тренировки,които не ти харесват и не ти доставят удоволствие,би ли я платила ?
Знам, че не си от най-редовните в тренировките (като мен), но определено нямаш проблем с подържането на формата, как става това?
Кои тренировки/уреди са ти най-приятни и почти никога не те мързи да ги правиш?
Колко ти е бицепса? (задължителен)
Колко дигаш от лежанка? (задължителен)
Влияе ли бирата на талията или ти си някакъв прецедент, а мастиката?
И не на последно място защо трябва да измъчваш целия форум с твоите кулинарни изяви?
05.12.13
13:13
1. Как започна с тренировките, кое те запали, провокира, подтикна ?
2. Кои тренировки ти допадат най-много ?
3. Кои тренировки намираш за скучни ?
4. Има ли тренировки, които би правила само защото носят очевидни ползи ?
5. Имаш изключителни фина физика, а имаше сериозни силови постижения. Смяташ ли, че си по-скоро изключение или това е правило при добра постройка на тренировките ?
6. Какво за теб е най-доброто разтоварващо от ежедневието средство/хоби ?
7. Имаш ли някакви амбиции в тренирането ?
Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.12.13 17:10.
05.12.13
13:14
Казват, че готвенето се превръща от работа в изкуство когато прибавиш щипка любов.
Така ли е наистина? Случва ли се същото със спорта?
Кога човек трябва да ограничи спортните приоритети, т.е. до къде е разумно да стигнем в стремежа си да постигнем повече и кога е време да кажем “Стига!”?
Пътят към мъжкото сърце наистина ли минава през стомаха?
Мен пък от край време ми е интересно - Защо точно “Атом” ? :)
Мнението беше редактирано от Петър на 08.12.13 16:37.
Беше казвала, че в момента си в най-добрата си спортна форма. На какво отдаваш този факт?
Как постигаш баланс в тренировките? Ами в хранането?
Любимото упражнение? Ами ядене?
Мнението беше редактирано от Fallen на 09.12.13 23:38.
Много важен въпрос е този, който ще напиша, защото съм си го задавала на самата себе си, ама искам да чуя и други мнения :D
Значи - сътворяваш поредния си кулинарен шедьовър. Чакаш с нетърпение да си хапнеш и да споделиш с приятни хора. Склонна ли си да преотстъпиш цялото количество от сготвеното, за да се наплюскат гостите, или държиш да ядеш и ти? :D
Цялото, без да си боцкаш!