Клек и мъртва тяга, вредно ли е?

Здравейте на всички. Като за начало искам да кажа, че съм нов във форума и моля да ме извинете ако пиша в грешния раздел. Така, да минем по същество. Въпроса ми както забелязахте може би от заглавието е дали клека и мъртвата тяга могат да навредят на растежа ни? Притеснявам се, защото съм на 15 години висок съм 188см и знам, че съм сравнително висок за възрастта си, но се занимавам с волейбол и както знаете ръста е от изключително важно значение в този спорт. Ако може някой който е на “ти” с тия неща да ми отговори, защото чух наистина много мнение и всичките бяха различни, а това е наистина важно за мен. Поздрави!

08.02.14
00:36

Твърдо не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1