Днес- рамо и трапец....
5 мин раздвижване и ротации....
Раменна преса с дъмбели от седеж-8,7,6 x ( 2x28kg)
Арнолд преси с дъмбели от седеж-6,5,5 x (2x22kg)
Раменна преса успореден хват на машина -6,5,5 x 90 kg
Повдигане за трапец на машина-13,12,12,11 x 140 kg ( целия стак + подложка за краката)
Високо изтегляне от земя-5x5x 65 kg
Разтваряне в страни с дъмбели-10x15kg,10 x 13,5 kg,10x 12,5 kg ,10x 11kg ,10x10 kg,10 x 8 kg
Бърза след първа....времето днес мрачно и дъждовно и съответно залата беше почти празна ...но за сметка на това го нямаше гадния вятър и когато не валеше си беше доста приятен есенен ден ....:)
Нищо за отбелязване откъм тренировката ....по набързо че и без тва след работа паурът го нема никакъв ,мисля че за около 45-50 мин свърших и си бих камшика да почивам че и тая вечер има шампионска лига та утре пак ще съм зомби на работа ....:D
Днес - гърди....
5 мин раздвижване и ротации...
Лег от хоризонтал с прав лост раменен хват-4x5x 85 kg
Лег от наклон с прав лост-4x3x 75 kg
Преса на машина с раменен успореден хват-6,6,5,5 x 75 kg
Кофички-10 CT , 10,9,8,7 + 25 kg
Пул овър с дъмбел-10,10,9 x 34 kg
Кросоувър-10 ,8,8 x 32 kg на ръка
Днес метнах малко извънареден труд че новото МПС требе да се обслужва да го ева .....(wasntme)
След тва се метнах и до залата и както и се очакваше за събота си беше навалица въпреки мармаладеното време .....:D
Пейките бяха заети затова се метнах на едната лежанка която не знам как беше свободна ....сефте слагам тея кила на лежанката тъй като я избягвам като цяло заради рамото.....но пък сигурни петички без пазач ....само на последната серия последното беше малко на косъм ама си я вдигнах щангата .....рамото съвсем леко напомни за себе си но издържа ....:)
Другото доволно нещо са кофичките .....първа 10-ка на 25 кила .....тука тотално останах изнендан .....след 6 -та първа смяна не го очаквах ама ей го на ....(party)
Абе повече от доволно днес ....:)
Аз сам си избрах тази съдба ,вечната .......опа грешна банда ....:D
Днес -крака....
5 мин раздвижване и ротации ,малко клекове СТ....
Клек гръб-5x40kg,5x60kg,5x80kg,5x90kg,3x5x100kg,5,5,8 x 90kg ,10x80 kg
Клек на машина-4x5x120 kg
Тяга с прави крака-4x8x75 kg
Прасец на машина седнал-10,10,9,8 x 45 kg
Прилична сутрешна ......клекче ,тягица .....щом няма позивни от към кръста съм доволен и я броя за доволна тренировката ....:D
Ся ме чака и неприятната част от деня .....работата ....(dull)
Туй то дадох старт на новата седмица както трябва .....:)
Днес— гръб
Набиране тесен надхват-5 CT , 4,3,3 + 25 kg, 5 + 20 kg , 5 + 15 kg
Набиране тесен подхват-5 CT , 5,4,4 + 25 kg, 6 + 20 kg , 6 + 15 kg
Гребане с дъмбел-6,6,6 x 44 kg
Гребане на машина (въртящи се ръкохватки)-6,6,6 x 80 kg
Фонт пул даун на горен скрипец с тесен успореден хват-8,7,6,6 x 75 kg
Гребане на долен скрипец с тесен успореден хват-6,6,6,5 x 80 kg
Хиперекстензии-15 CT,10,10,10 + 40 kg , 15 + 20 kg
Доволно сутрешно раздвижване .....първи опити на набиранията с 25 кг ....горе долу бива ,рамото се държа добре ...:D
Oстаналото рутинно ,но като цяло сутрин си стават по доволни тренировчици ,повече енергия имам а и е на гладно .....:)
Трябва да отбележа един неприятен факт .....вчера след работа ,вече се бях изкъпал ,напапкал и без никви позивни започна да ме наболява дясното колянце......помислих си дали е от трена в понеделник та да се обади чак сряда посред нощ преди да си легна незнам ...
Или пък от работа ,че там съм по цял ден прав на една машина и всички неравности и вибраци се убират от краката а те не са малко...
Или пък е комбинация от двете ...трена в понеделник + работата .....както и да е ,боли ме единствено като тръгна да клякам ,през останалото време просто имам усещане за дискомфорт но не ми пречи на ходене стоене или нещо друго рутинно....
Лошото е че няма как да му дам почивка ....краката ми трябват постоянно да го ева ....:D
Само тва ми трябваше ...че са ми малко рамото и кръста дето ме тормозят през годините та сега и коляно....(dull)
Дано ми поразмине бързо ....ако не ще трябва да поспра клековете на първо време и само като си го помисля ми иде да си изям ушите от яд , но не мога да кажа че сам съм си виновен защото незнам по дяволите от какво точно измяца тва коляно .....:@
Понеделника никакъв проблем след клековете ,след тва работа ,вторник цял ден нищо,сряда цял ден нищо и чак вечерта след работа докато си седях на компа взе да ме боли ей така без нищо......;(
Тамън се почуствах човек пак и позабравих за кръста и хоп нещо друго да измяца ......баси късмета гомнян ....(headbang)
казано от overkill на 30.10.15, 01:55:
Тамън се почуствах човек пак и позабравих за кръста и хоп нещо друго да измяца ......баси късмета гомнян ....(headbang)
Няма да се плашиш - занапред ще е все така...
П. П. Малко петъчен позитивизъм. Дано не се сърдиш. :)
казано от Boby_ на 30.10.15, 08:27:
казано от overkill на 30.10.15, 01:55:
Няма да се плашиш - занапред ще е все така...
П. П. Малко петъчен позитивизъм. Дано не се сърдиш. :)
Да ти се връща .....позитивизма де ,ти проблемите с коленете си ги имаш така или иначе ....:D
Няма за кво да се сърдя ... съдба или лош късмет ,каквото и да е .....но това няма да спре гората да се разлиства ...:D
Днес -ръце.....
Суперсерии.....
1)Тесен лег - 8,6,5,5 x 75 kg
2)Сгъване с прав лост от стоеж-6,5,5,5 x 45kg
1)Френско с крив лост-7,6,5,5 x 40 kg
2)Сгъване с прав лост от надхват-7,6,6,6 x 36 kg
1)Сгъване с дъмбели от пейка с наклон-6,5,5 x ( 2x17,5 kg) , 5 x ( 2x16 kg)
2)Трицепсова преса на машина-6,6,6,5 x120 kg
1)Разгъване за трицепс на скрипец-7,6,6 x 65 kg
2)Чуково сгъване на скрипец-7,7,6 x 65 kg
Раздвижих клечаците днес......по хелоунски с десет дневна брада че да всявам повече страх ......:D
Тренировката няма кво толкова да я описвам ,поприпомпих да не зачезнат и туй то .....(giggle)
Хубавата част е че колянцето е една идея по добре ,но все още ме гложди за причината която е довела до тая болежка .....както и да е ,тая седмица краката ще почиват така или иначе .....плана им е за събота ,дано до тогава всичко е отшумяло ....:)
Тематично......
И малко гавра с католическия празник .....:D
Днес - рамо и трапец....
Раменна преса от седеж с дъмбели-10,10,8 x ( 2x28 kg)
Арнолд преси от седеж с дъмбели-6,6,5 x (2x22kg)
Раменна преса с успореден хват на машина-4,4,4 x 90 kg
Високо изтегляне от земя-5x5x65 kg
Повдигане за трапец на машина-12,11,11,10 x 140 kg ( целия стак + подложка за краката )
Разтваряне в страни с дъмбели-2x10 x14 kg,10x12,5 kg,10x 11kg,10x10kg ,10x9 kg ,10 x 8 kg
Трен след работа .....на първата серия дъмбелите направо летяха ....(grin),на втората с малко зор но пак 10-ка и след тва сякаш някой дръпна шалтера и спря тока ....:D
И като изключим тоя прилив на сила в началото всичко друго си беше в очакваните граници ,но все пак е прогресче било то и съвсем мъничко... :D
A lil bit of darkness by Demon Burger ...:D
Днес - гърди ....
Лег от хоризонтал с лост- 5 x 90kg,5,5,4 x 85 kg
Лег от наклон с лост - 6,5,5,5 x 70 kg
Преса на машина успореден хват-5,5,5,4 x 80 kg
Горен флайс с дъмбели-8,7,7 x (2x24 kg)
Кросоувър-8,8,7 x 32 kg на ръка
Кофички-10 CT, 6,6,6,5 + 30 kg
Пуловър с дъмбел-10,8,8 x 34 kg
Тренче след работа .....рекох пак да пробвам с лежанката че леко ми е писнало от дъмбелите ,малко за разнообразие така да се каже пък и рамото не е мяцало та пак се метнах на лежанката .....тръгвам първата серия и си викам бах го деа...предния път не тежеше толкова ....бях на косъм от затискане на петото повторение .......(giggle)......слабак ....:D
Ставам и гледам че съм метнал повечко железце на лоста ....смених дисковете и всичко си дойде на място ....за щастие рамото издържа не само тва а и цялата тренировка ,усещам го леко некомфортно но без остри болки ....:)
Така или иначе няма да хукна да правя разни тежки еднички да го окотя пак ,та дано утре си е все така безболежно ....(wasntme)
И след предната дестяка на 25 кила на кофите ,днес беше логично да сложа повечко желязо там .....боцнах и клипче ама се сетих чак на последната и най грозна серия ама както и да е .....повече от доволно за след работен ден....:)
Дясното колянце вече не боли.....болката както се появи от нищото така и изчезна ......утре ще го тествам.....(wasntme)
Днес - крачета
5 - 10 мин раздвижване и ротации ,малко напади и клек СТ....
Клек гръб-10x лоста5x40 ,5x60kg,5x80kg,5x90kg, 3x5x 100 kg ,10x 90 kg ,10 x 80 kg
Клек на машина-4x5x 120 kg
Тяга с прави крака-4x8x 75 kg
Прасец на машина седнал-10,10,10,10,9 x 45 kg
Вчера работих сутринта ,след това ходих да помагам на приятел който се мести в нова къща и деня рязко излетя затова тренировката се отложи за днес .....всичко си беше ок , коляното не се обаждало , кръста съвсем леко го усетих още като станах ....най вероятно от вчерашната следработна активност но не ми е правил проблеми на тренировката тъй че тая отива в графата на доволните тренировки ...:)
След мен почна да кляка един пич който клякаше ужасно зле и плитко .....по принцип не се занимавам да давам съвети за техниката защото аз самия не съм кой знае колко знаещ и стриктен ,но на тоя пич не издържах и се намесих с идеята да му спестя бъдещи проблеми ....
Казах му че е мноо плитко и зле ....той разтовари малко щангата и пробва пак....направих му и клипче да се види сам какви ги върши .....определено не остана доволен и отсвири клека и отиде на лег пресата ....:D
Дано все пак си е взел бележка ... на щангата са 70 кг....
I`m so fuckin tough…..:D
09.11.15
13:49
Това ми прилича на нещо средно между 1/4 клек и добро утро. :)
Като видя някой да си слага и подложка на лоста да не му “ръби” и вече ми е ясно, че това което ще направи, ще е нещо много далечно от клек :)
казано от Даниел Иванов на 09.11.15, 13:49:
Това ми прилича на нещо средно между 1/4 клек и добро утро. :)
Като видя някой да си слага и подложка на лоста да не му “ръби” и вече ми е ясно, че това което ще направи, ще е нещо много далечно от клек :)
Сакън .....недей така бре Дани ....аз още си клякам с подложката ,не че не мога и без ама за чий да ме боли прешлена на който ляга лоста .....слабичък ми е трапеца кво да се прави ,не може всички да сме като кобри там деа.....:D
09.11.15
15:25
Пробвай low bar. :-)
Не би трябвало щангата да се намира върху който и да е прешлен според мен. Ако я хванеш максимално тясно и изпъчиш гърдите максимално, трапеца трябва да изпъкне и щангата да легне върху него (high bar)
09.11.15
15:43
С проблемен кръст не бих рискувал с лоу-бар клек.
09.11.15
19:34
Аз когато кляках лоу бар ме боляха прешлените, а откакто клякам с щангата под трапеца нямам абсолютно никакви проблеми, само мускулна треска на трапеца понякога. :D
Общо взето сте избистрили картината защо лоу бара не е за мен и никога и не ми е минавало и на акъла и да го пробвам ....чак толкова глупав не съм ,а на хай бара ръцете са ми на широко заради рамото ,така ми е комфортно но пък ми ръби яко щангата та си ползвам подложката .....от която едва ли ще си разваля формата или пък ще стана по малко мъж....не робувам на стериотипи и си тренирам както мога и колкото ми позволяват травмичките .....:D
По-здрави !!!!
Ето и едно клипче относно лоу и хай бар клека ......
Днешната- гръП....
5 мин раздвижване и ротации.....
Набиране тесен подхват- 5 CT , 5,4,4 + 25 kg , 5,5 + 20 kg
Набиране тесен надхват-5CT ,4,3,3 + 25 kg , 4,4 + 20 kg
Гребане с дъмбел- 6,6,6 x 44 kg
Гребане на машина с въртящи се ръкохватки-6,6,5 x 80 kg
Фронт пул даун на горен скрипец с тесен успореден хват-8,7,6,6 x 75 kg
Гребане на долен с тесен успореден хват-7,6,6,6 x 80 kg
Хиперекстензии-15 CT , 10,10,10 + 40 kg
Сутрешна тренировчица ....първия половин час бях абсолютно сам в залата ....кефф....хубава тренировка ,повера на ниво ....сутрин си е супер да тренирам .....:)
Цъкнах и две клипчета на набиранията да се видя как е формата на 25 кила ....(wasntme)
Туй то за днес ...ся малко почивка и след тва работа ....(dull)
Днес - гърди.....
Хоризонтален лег с лост раменен хват -3x5x 90 kg ,2x5x85 kg
Лег от наклон с лост-4x5x70 kg
Преса на машина с успореден хват-4x5x80 kg
Кросоувър-10,8,8 x 32 kg на ръка
Кофички-10 CT , 5,6,6,6 + 30 kg
Пул овър с дъмбел-10,9,8 x 34 kg
Отново сутрешна ...залата пак беше почти празна и пак се метнах на лежанката за сметка на дъмбелите .....(wasntme)
Предния път по погрешка сложих 90 кила на лега ...тоя път беше нарочно ....:D
Три прилични петички ,като цънах и клипче на последната серия на 90 кила да си чекна формата защото знам че не пускам до гърди заради рамото но исках да видя до къде точно пускам и каква я върша общо взето че последните дни взех да налитам на лоста вместо да се придържам към дъмбелите ....(wasntme)
Като се гледам си мисля че дълбочината не е никак лоша пък и не кривя гърба кой знае колко много та общо взето съм доволен ,пък и рамото за сега се държи та доволно ....:D
Днес - ръчунки....
5 мин раздвижване и ротации
1)Лег с тесен хват-4x5 x 80 kg
2)Сгъване с прав лост от стоеж-10,8,7,7 x 40 kg
1)Френско с крив лост-8,7,7 x 40 kg
2)Съване от пейка с наклон с дъмбели-8,7,7 x (2x16 kg)
1)Разгъване на скрипец с права ръкохватка-10,9,8 x 60 kg
2)Чуково сгъване през долна макара-9,8,8 x 60 kg
1)Трицепсова преса на машина-7,7,6 x 120 kg
2)Сгъване с прав лост от надхват-7,6,6 x 36 kg
Тренче в суперсерийки ...бързо и стегнато ....май няма нищо за отбелязване относно тренировката освен че бях работен днес и за това малко повера не беше много на ниво но общо взето бива ....:)
Днес - рамена и трапец....
Раменна преса с дъмбели от седеж-8,7,6 x ( 2x28kg)
Арнолд преси с дъмбели от седеж-6,5,5 x ( 2x22kg)
Раменна преса с успореден хват на машина седнал-6,5,5 x 90kg
Повдигане за трапец на машина -13,12,12,11 x 140 kg ( целия стак + подложка за краката)
Високо изтегляне от земя-5x5 x 70 kg
Разтваряне в страни с дъмбели-10x 15 kg ,10 x 13,5 kg ,10x12,5 kg,10x11 kg ,10x10 kg ,10x9 kg 10x 8kg….
Днес стана малко странна тренировка .....рамената ми бяха страшна мъка ,никаква сила там ....май след ден за гърди и ръце след това с тесен лег и кофи това днес си беше в реда на нещата.....
За сметка на това трапеца и високото изтегляне доста доволно ......въпреки че съм понастинал и малко бях схванат от към трапеца си имах силица там доволно ....какво ли ще е утре незнам ....:D
Лошото е че се наложи да излизам от залата на студа по средата на тренировката че бях блокирал един на паркинга та това едва ли ще ми е в помощ за настинката и блокиралия трапец ....ама както казах утре ще се види ....(giggle)
Най доволен днес от високото изтегляне ...70 кг на щангата ....лесни 5 -ци .....кръста не каза и гък даже ....доволно ....:)
Малко позабравено евъргрийнче .....
Лек ъпдейт на замазнителния процес.....както се вижда съм му отпуснал края ,но и не мисля и да спазвам някакви режими сега.....:D
Ако работата загрубее много ще подхвана пак фастенето ,но засега ще си плюща ....белкем и малко мускул се качи покрай мазното .....:D
Днес - крачлета ...
5 мин раздвижване и ротации,малко напади и клек СТ...
Клек гръб- 10x лоста,10x40 kg,5x60kg,5x80 kg ,3x5x100kg ,3x110kg ,5x100kg,10x90kg,10x80kg
Клек на машина -4x5x120kg
Бедрено сгъване на машина от лицев лег-10,9,8x 50 kg
Прасец на машина седнал-10,9,8,8 x 50 kg
Тяга с прави крака с дъмбели-8,8,7 x ( 2x38 kg)
Палави крачка днес ....имах доста сила като за мен ,всичките петици на 100кг много сигурни с прилична дълбочина ....естествено това усещане ме накара да пробвам на 110кг кво ще стане ....предния път когато пробвах не посмях да тръгна за 3-то повторение ,тоя път с малко мъка но успях да го стана .....абе клека доста доволен днеска ,кръста е чук засега та доволно ....:)
След тва се засилих да правя тяга ама собственика подменяше настилката на мястото за тяга затова направих 3 серии бедрено сгъване на машина ,след тва малко прасец ..... и на тръгване видях че няма жив човек на пейките където са и дъмбелите та разтиках малко пейките да си направя място и довърших с малко тегица с дъмбелчета .....:)
Пак боцнах две клипчета ....2-рата серия на 100 и серията на 110 кг....напоследък зачестих с кличетата но пък доста помагат за самокорекции и общо взето не е лошо да се прави по често тва въпреки че се губи време с тая операция но пък ползите са повече от негативите ....(wasntme)
Днес - гръП...
Набиране тесен подхват-5 CT , 5,4,4 + 25 kg
Набиране тесен надхват-5 CT , 4,3,3 + 25 kg
Гребане с дъмбел-7,6,6 x 44 kg
Гребане на машина с въртящи се ръкохватки-6,6,6 x 80 kg
Фронт пул даун на горен скрипец с тесен успореден хват-6,6,6 x 80 kg
Гребане с тесех успореден хват на долен скрипец-7,6,6 x 80 kg
Хиперекстензии-10 CT 10,10,10 x 40 kg
Днешната малко на инат я изтиках и ми дойде като отдушник на ядовете които ми създадоха едни ``майсторчета ``в един сервиз.....:@
Отидох оня ден за един калпав маншон на външно каре че греста беше изтекла и ако не го сменя после ще трябва да сменям цялото каре .....елементарна операция ....вземам си колата и кво да чуя едни причатквания ,едни вибрации .......връщам се при апльовците и викам кво става тука бе ,оставих ви здрава кола за смяна на маншонче и сега не мога да си позная колата .....(devil)
Хъката мъката ....погледнаха я и кво се оказа .....вътрешното каре чукало ....случвало се вика бойчето ....направо ми завря гомното ама нали ми трябва пустата кола ежедневно немаше смисъл да се разправям ....(headbang)
И от стремежа ми да избегна смяната на едно каре ,смених друго ...ей така за спорта ....(dull)
Днес много се чудих дали да ходя до залата ....само на 4 часа сън и след работа ...ама реших да отида да си изкарам ядът ....без мноо почивки с кратки серии .....и честно да си призная олекна ми ....чак погледнах флософски на кутсуза .....кво толкова ...случва се ...важното е да сме здрави да го ева .....:D
Но някакси мисля да сменям сервиза за в бъдеще .....:D
Вчера сутринта работих и поне видях първия сняг за годината тука ,щото повечето хора най вероятно са го проспали .....но си беше доста сериозен снеговалежа .....но само за малко и после беше сякаш не е имало нищо ....следобеда се отдадох на мачове и на бохемщина като идеята за залата беше за днес ......но сутринта в 9 алармата бъзна и само я спрях и отсвирих още 2 часа ....:D
Дано утре сутрин успея да стана че да пораздвижа преди работа ......(wasntme)
П.С Сега пък ми тропа нещо по окачването на колата .....просто нямам думи ,то бива некадърност но тва е много зле.....но ся няма нерви и пари да и се занимавам повече .....пълни нещастници са в тоя сервиз .....никога повече там .....:@
И малко позитивизъм ,но не чак като на чичо Чарли ......:D
Мнението беше редактирано от overkill на 22.11.15 18:17.
Днес - гърди....
Лег с лост с раменен хват-4x5x 90 kg
Горен лег с лост -4x5x70 kg
Преса на машина с раменен успореден хват-6,5,5 x 80 kg
Флайс от наклон с дъмбели-3x8x ( 2x22kg)
Кросоувър-10,8,8 x 32 kg на ръка
Кофички-10 CT , 5 ,6,6 + 30 kg
Пуловър с дъмбел-10,8,8 x 34 kg
Днес успях да се надигна по рано и да отида до залата ....стана не лоша тренировка ,единствено кофичките не ми харесаха ....на първата серия само 5 повторения ,след тва на третата серия на първото спускане слязох в мазето ....(giggle).....на втория подход нямах проблеми но като цяло мноо слабо там .....(wasntme)
Инак на другите упражнения доволно ....ся малко почивка и след тва работа ....;(
П.С Гледам че и на предната тренировка на първата серия на кофичките са само 5 повторения .....що така на първата серия ми е толкова зор деа....???
Мнението беше редактирано от overkill на 23.11.15 12:20.
23.11.15
13:35
казано от overkill на 23.11.15, 12:06:
П.С Гледам че и на предната тренировка на първата серия на кофичките са само 5 повторения .....що така на първата серия ми е толкова зор деа....???
И на мен така, първите повторения/серии са ми доста тежки, а средните винаги са ми леки. И други трениращи имат подобни наблюдения. Сигурно има обяснение, не съм търсила. Нещо за ЦНС.
23.11.15
19:13
Някой движения просто изискват по-голяма и по-плавна адаптация на тялото към самото движение.
Ако има поне една междинна серия на 5хСТ+15, нещата ще стоят по друг начин.
Най вероятно и двамата сте прави .....но е интересно защото обикновено на първа серия на дадено упражнение би следвало да имаш най много сила по пътя на логиката ...но явно кофичките не се подчиняват на такива закони ....:D
24.11.15
13:44
Не си достатъчно загрял ? На кофичките винаги 1вото ми е мн тежко, а и винаги се получава високо много, но не знам защо. Иначе няма логика цялата първа серия да ти е най-тежка.
Kak не съм загрял бре ....я виж кое по ред ми е като упражнение а и имам и серия със собствено тегло преди тва .....:D
24.11.15
13:58
Е аз откъде да знам дали не правиш 20мин почивка между упражненията. Не говорех за тая тренировка ;) Не виждам логика първата серия да ти е най-тежка :D
Днес рамо и трапец...
Раменна преса с дъмбели от седеж-10,10,8 x ( 2x28kg)
Арнолд преси с дъмбели от седеж-6,5,5 x (2x22kg)
Раменна преса с успореден хват на машина-6,5,6 x 90 kg
Повдигане за трапец на машина-15,12,12,11 x 140 kg ( целия стак + подложка за краката)
Високо изтегляне от земя-5x5 x70kg
Разтваряне в страни с дъмбели от стоеж-10x15kg,10x14kg,10x13,5kg,10x12,5kg,10x11kg ,10x10kg,10x8 kg
Сутрешна доза адреналинец.......залата почти празна....приятна тренировка се получи на фона че не нещо не можах да спя добре тая нощ ама каквото такова...сигурно ще ми е малко мъка доде изтикам втората смяна ама ще оживея .....:D
Днес - ръчаци -клечаци.....
1)Тесен лег с лост-4x5 x 80 kg
2)Сгъване с прав лост от стоеж-10,9,8,8 x 40 kg
1)Френско с крив лост-7,7,6,5 x 40 kg с пускане зад главата
2)Drag curls с прав лост-4x8x 30 kg
1)Трицепсова преса на машина-3x7x120kg
2)Сгъване от пейка с наклон с дъмбели-7,6,6 x ( 2x16kg) едновременно с двете ръце
1)Разгъване на горен скрипец с права ръкохватка-10,10,9 x 60 kg
2)Чуково сгъване на долен с \/ ръкохватка -10,10,9 x 60 kg
Няма кво толкова да я коментирам позьорската тренировчица....ще ми се да кажа че всичко бе в суперсерии но не беше ....(wasntme)
На моменти суперсерии на моменти двусети ....общо взето ме намързяваше доста .....:D
Туй то за днес ...поприпомпих ....:)
Днес - крачета....
5-10 мин -раздвижване и ротации.....
Клек гръб- 10x лоста,10x40kg,5x60kg,5x80kg,5x100kg, 5,5,4 x 110 kg,3x5x100kg,10x90kg,10x80kg
Клек на машина -3x5x120kg
Тяга с прави крака-4x8x75 kg
Прасец на машина седнал-10,10,9,9 x 50 kg
Днес стана супер тренировката .....поне като за мене ,за някои хора ще е нищо ама за мен си бе героизъм ....:D
Предния път едвам направих 3-ка на 110 кг ....днес за малко не успях да направя 3 петици .....(grin),след тва солидни 5-ци на 100 и на 90 кг беше голяма борба накрая а на 80 -те кила не ги усещах на краката но въздуха ми свърши деа......:D
Абе само дето не се пребих на излизане от залата по стъпалата а след тва крачето ми трепереше като натисках съединителя на колата ...мега доволен .....на две повторения малко изпуснах корема и усетих леко кръста но издържа някакси ......утре ще е мармалад треската ...:D
Те и клипче ......
........(rock)
01.12.15
17:22
(rock)
Днес- гръб....
5 мин разтягане и ротации....
Набиране тесен подхват-5 CT , 6,5,5,4 + 25 kg
Набиране тесен надхват-5 CT , 4,4,4,3 + 25 kg
Гребане с дъмбел-8,7,7 x 44 kg
Гребане на машина с въртящи се ръкохватки-6,6,6 x 80kg
Фронт пул даун с тесен успореден хват-8,7,6,6 x 80 kg
Гребане на долен скрипец с тесен успореден хват-7,7,7,6 x 80 kg
Хиперекстензии-10 CT , 10,10,10 + 40 kg
Прилична тренировка ......тук таме леко вдигаме бройките което си е лек прогрес ....:)
Изпъдиха ме да почивам няколко дена за доизчистване на отпуската .......мисля да се опитам да си оправя колата ...дано тоя път случа на некой разбирач ....(grin)
Aaaaaaлелуяяяя.....колата ми вече е без паразитни шумове ......:D
С малко помощ успях да намеря човек който е работил в сервиз на Митцубиши и колата беше готова за няма и 2 часа.....:)
След като преди 10-на дена михлюзите в първия сервиз успяха заради един маншон на карето да ми съсипят вътрешното каре и след тва окачването .....вчера отидох до друг сервиз и от там `експертите` ми казаха че проблема е в скоростната кутия ....(giggle)
Ква скоростна кутия бре човек му викам ....на равен път не шуква.....а карайки през бабуни се сцепва да дрънчи .......но човека си знаеше неговото....вика ,окачването е наред и сигурно е скоростната кутия ...
Викам му ти къде си чувал лагери да тракат само по неравности.....(headbang)
Не знам ...тея механици тука толкова ли са прости или се мъчат да се правят на по хитри от нашите .....нема такива некадърници....(grin)
Накрая все пак късмета ми проработи ......(whew)......потресен съм .....:D
Утре ще има заличка .......че стана малко безсмислен пост ....ама ми беше понабрало та рекох да си го излея .....като предупреждение за всички каращи коли в Англия .....:D
Днес - гърди....
Лег с прав лост рамене хват-3x5x90kg, 5x85kg,5x80kg,3x5x75kg
Лег от наклон с прав лост-4x70kg,4x5x65kg
Преси на машина с успореден хват-3x5x80kg
Флайс от наклон с дъмбели-3x6x(2x22kg)
Кросоувър-3x8x32kg на ръка
Koфички- 10CT, 6 + 15 kg, 4,5,5 + 30 kg ,10 +15 kg
Пул овър с дъмбел - 8,7,7 x 34kg
Така.....тая тренировка влиза в графата отбиване на номера щото просто не ме боли нищо за влезе в графата на лошите ....:D
Станах рано сутринта .....исках да тренирам на гладно ,но времето се проточи....отидох доста късно ,съответно никва сила ,липса на каквато и да е концентрация......ужаст...(grin)
На последното повторение на 90 кг почти се затиснах ...щангата вися в безвремието няколко секунди но успях да се събера и я вдигнах някакси....навсякъде повторенията на долу .....на горния лег лежанката е с ограничители които не позволяват на лоста да се изметне докато го разтоварваш........забравих от едната страна ограничителя и малко дискове летяха .....:D
Mъка голяма ....на кофите отново първия подход най зле въпреки че пробвах с 15 кила преди тва ......абе....(dull)
Добре че нямаше много хора в залата ....нищо хубаво днес ,поне в залата де .....:)