28.05.14
23:15
Понеже на немалко от нас София ни е далечко и нямаме възможност да идем на ГФС (голямата форумна среща), предлагам да си направим една МФС (малка форумна среща) във Варна. Повечето от плажните заведения работят вече с пълна пара, така че може да се съберем някъде на по бири, коктейли, лимонади и всякакви други такива (не)здравословни неща.
За дата предлагам 14 юни или някоя последваща събота, понеже не изключвам възможността някой да иска да иде и на двете срещи. За място - очаквам предложения. К’во ще кажете?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.05.14 13:25.
28.05.14
23:21
Чудно ми е що се събирате в двата края на България,вместо да дойдете централно в Стара Загора,тамън и аз ще дойда...
29.05.14
13:31
Напиши в заглавието, че е за Варна, че варненци няма да влязат да я видят...
Речено - сторено. :)
Ама снимките са задължителни!
Чудно ми е що се събирате в двата края на България,вместо да дойдете централно в Стара Загора,тамън и аз ще дойда...
19-ти юли сме в Стара Загора(евентуално може да придумам Сашо да дойде с мен).
Ела там да ти се радваме на големия гръб. Тъкмо да видиш малко истински силни и бързи хора.
Да, и тук напиша, който иска, може да се включва, дори да не е “дама”. ;)
За сега поне нещата изглеждат така:
Петък, 06.06, 19.30, Авангарда на бул. Левски
Малко е спонтанна организацията, т.е. няма резервации, но ако се съберем повече хора, може и да се наложи да си направим. :)
Мен този петък няма да ми е възможно да дойда, но пък и да не ви развалям дамската среща ;) Обаче ще се радвам, ако ви хрумне някоя добра идея за срещата на 14-ти... освен ако не се напиете, скарате, сбиете и не решите, че не можете да се гледате и среща няма да има нева ева :D :D
03.06.14
11:12
19-ти юли сме в Стара Загора(евентуално може да придумам Сашо да дойде с мен).
Ела там да ти се радваме на големия гръб. Тъкмо да видиш малко истински силни и бързи хора.
Ще дойда разбира се:)
04.06.14
22:04
https://www.facebook.com/events/795656370453291/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming
https://www.facebook.com/events/795656370453291/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming
Добре де, ся що смесвате нещата? Тази тема е за среща на 14.06. (wait)
05.06.14
06:13
Добре де, ся що смесвате нещата? (wait)
Извинявам се! Просто видях, че се коментира и вариантът за срещата на 7.06.
05.06.14
14:13
Изявявам желание да се присъединя към срещата на 14-ти, ако приемате и несериозни фитнес-любители. Иначе за бирата съм сериозен любител :D
Снимка от събирането, за тези които не дойдоха :)
Мнението беше редактирано от Симо на 07.06.14 01:33.
Сега ако напишеш и кой кой е, грешка няма да имаш ;)
Мнението беше редактирано от Енев на 07.06.14 15:34.
Аз съм казвал неведнъж (само тема не съм пускал :D) - у тоя сайт трябва да може да се тагва! Това ще е особено актуално утре! :D
07.06.14
21:00
Сега ако напишеш и кой кой е, грешка няма да имаш ;)
Симо, Мариела Димитрова, Веселина Иванова, Златина Цонева, Яница и Mihail
Radost_nezemnA, отново Симо и Мариела Димитрова, носещи масата :D
Stela, Маргарита Манева, Rapuncelina и съпругът й
Това е!
Никой нищо не казва, за това аз да направя едно предложение - среща “събота късен следобед”, примерно някъде 16-17 часа, на Севастопол и според предпочитанията да се пльокнем на някое плажно барче. Не ми се вярва като бройка да сме от порядъка на софийската среща, така че си мисля, че няма да имаме проблем да си намерим някъде място.
Не е ли по-добре направо в някое плажно заведение, за да не се налага да висим.. (wasntme)
Може в Куба или Палм бийч..
Да, разбира се, моят замисъл беше да можем да се познаем и да не остане случайно някой неразбрал. Ти с разперени ръце и гол гръб ли ще си? :D
П.П. Аз гласувам за Кубо или Ментол :P
Мнението беше редактирано от Енев на 09.06.14 20:50.
Севастопол е емблематично място за срещи, и особено в събота има доста чакащи..
Там, дори с гол гръб, разперени ръце и на един крак да стоя, пак трудно ще ме познаеш :D
П.С. Това Ментол не се сещам кое е..
Хахаха добре де, съгласих се. Иначе Ментол е вдясно от Кубо. Абе както го измислим, нямам особени претенции. Все още чакам и още някой да се включи, било с мнение, било с предложение, че така малко сякаш с тебе си уговаряме среща за сеира на другите :D
Бройте ме и мен, ще дойда с 2 теленца от форума :)
Само дайте по-сериозно с час и ден !
Отивам на първа буна с 2 литра бира ще правя сбирка с рибарите, който иска да заповяда (makeup)
Отивам на първа буна с 2 литра бира ще правя сбирка с рибарите, който иска да заповяда (makeup)
Аз отивам на Кабакум. Без бира. Но с топка. :D
Е, като гледам се поотложи срещата, защото нямаше желаещи. Пет човека няма смисъл. Като се позатъжим един за друг, ще се съберем повече :D
Аз отивам на Кабакум. Без бира. Но с топка. :D
Метнахме и попчета даже :D
Браво ! На кабакум има 1 маняк от наща зала държи някъв бар :D
Организацията е мега добра, браво на автора на темата (makeup)