21.11.14
20:18
Някой пробвал ли е протеина на EB с вкус на капучино? Принципно ми харесват по-леките протеини и не толкова сладките.Ако някой е пробвал, моля да каже повече за вкуса.Благодаря! :)
21.11.14
22:25
Ами аз съм пила шоколадовия, капучиното и ягодата. Най-много ми харесва ягодата - след това е капучиното. За сладък - според мен не е прекалено, даже ягодата е по-натрапчива.... но си е въпрос на вкус!
Аз съм пил единствено ягодата,защото го имаше във фитнес залата,която посещавам и ми беше любопитно да опитам.
На вкус ми хареса,след което исках да проверя повече за марката,но не открих нищо за нея освен в бг сайтовете,което ме отказа тоталнo от каквито и да било бъдещи допирни точки с този бранд.
И много правилно от твоя страна,но като гледам много непросветен народ го купува.
казано от Padre на 25.11.14, 11:40:
И много правилно от твоя страна,но като гледам много непросветен народ го купува.
За такива поводи имам две много любими фрази “Докато има балъци,ще има и тарикати” и “Всяка сутрин се събужда по един балък” (не искам да обидя конкретно никого,просто се шегувам)
02.12.14
18:51
Тези от скоро ги гледам на пазара.Бях скептично настроен, и все пак реших да ги пробвам.
Е - съжелявам и не бих опитал. Няма как един протеин да е качествен и същевременно толкова вкусен.
Индустрията не е толкова напреднала, за да овкуси суроватката до такава степен( Ако изобщо има следи от такива във този продукт)
Ако един протеин е много вкусен, значи 90% е всичко, но не и протеин.
Пих протеина с вкус на шоколад ... и имаше вкус на кремчето на доктор Йоткер...
Дано просто да съм си внушил, но като консистенция го докарва 1 към 1. Може би поредния ментак на БГ пазара, с който ни заливат отвсякъде.
Доколко дочух от познат марката е Бг и се произвежда в Дупница.
В Bodybuilding.com няма никаква информация за нея, стана ми интересно защото бях си взел веднъж от протеина им, няма такава гадост, стоеше като нишесте.
Та общо взето се повтаря историята Pure Nutrition.
05.10.16
10:31
Здравейте,
Много Ви моля ако някой е използвал този протеин да каже дали е доволен. Понеже има сега доста изгодна промоция 2 + 1 безплатно и бих искал да си взема.
Ще съм благодарен на хората които изкажат мнение от опит!
Мерси
Поздрави
Александър
18.10.16
18:50
Като вкусове съм пробвал шоколада и ягодата и наистина са много добри. Според мен капучино също няма да разочарова. Като цяло съм много доволен. А за колегата в по-горните коментари, където казва, че няма как протеин да се овкуси толкова добре и да е наистина протеин, очевидно не си пил Mutant или Dymatize. В момента технологията е светлинни години напред и само най-долнопробните марки не си овкусяват продуктите както трябва.
казано от Михаил Свиленски на 18.10.16, 18:50:
Като вкусове съм пробвал шоколада и ягодата и наистина са много добри. Според мен капучино също няма да разочарова. Като цяло съм много доволен. А за колегата в по-горните коментари, където казва, че няма как протеин да се овкуси толкова добре и да е наистина протеин, очевидно не си пил Mutant или Dymatize. В момента технологията е светлинни години напред и само най-долнопробните марки не си овкусяват продуктите както трябва.
Сигурен съм, че ТОП макрата Евърбилд е инвестирала милиони в технологии за овкусяване :) Ако някой не вярва да се информира от международни сайтове, там е пълно с мнения за тях :D