Да продължавам ли с този хранителен режим?

19.12.16
18:06

Здравейте аз съм на 16 години, 177см, 65кг ( преди 2,3 месеца бях 57кг). Кажете ако нещо не ви харесва.
8:30- 2 сандвича,2 яйца, чаша прясно мляко

12:00- супа ,нещо с месо( телешко варено, мръвли с лук, лазаня), 2 филии пълнозърнест хляб, банан

4:00- фъстъци,ориз,айрян

7:00- месо с нещо ( пиле с картофи,риба с зелена салата, свински пържоли с зеленчуци), 1 филия хляб, сок цитрус

9:30-извара с мед и овесени ядки

Не знам нещата по колло грама са, но ям насила( тоест доста, спрямо моите кг). Ако не ви допада нещо, кажете да го сменя

20.12.16
22:49

К’во ти пука дали ни допада? Важното е дали работи добре за теб и за целите ти.

На мен лично овесът на вечеря ми се вижда излишен, а комбинацията от фъстъци, кисело мляко и ориз ми се струва меко казано странна, но ако си доволен от резултатите, дерзай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1