Трибулус + левзея

21.12.16
15:20

Здравейте, напоследък се чуствам доста отпаднал и леко стресиран от ежедневието. Работата ми е доста динамична и понякога тежка. През деня ходя на университет и фитнес, вечерта съм на работа (почивам само 1 ден). По време на тренировка се чуствам отпаднал и много разконцентриран. Попаднах на един промо стак трибулус макс + левзея за 70лв, и двете са по 100мл. Пише, че при спортисти левзеята и трибулуса могат да се приемат 2 пъти на ден по 3мл. (една капачка).

Въпросът ми е дали да ги взимам като хранителни добавки или да взема левзея и трибестан от аптеката?
- На 20г. съм, ако това има значение.

За тези два продукта става въпрос, какво е мнението Ви за тях :)?

21.12.16
17:50

По принцип продуктите не са лоши, но не знам на теб колко ще ти помогнат. Аз бих ти препоръчал качествени витамини да си вземеш. Погледни тези Мен екстрим мулти на Нау. Или направи комбинация от цинк и магнезий, може и витамин Б-комплекс да вкараш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1