Топ 5 креатин, глутамин и протеини

18.01.17
03:47

Здравейте, ще ми направите ли един топ с най-добрите добавки от изброените. Понеже на една марка съм забелязал че едната добавка е на ниво, за сметка на другото им.
Всеки си препоръчва неговото което предлага и не мога да си изградя мнение...
До този момент съм ползвал протеин на BSN edge, креатин на BSN и глутамина ми бе на хипертрофи някакъв.
Според вас как са като цена-качество, понеже по нататък смятам пак да направя една такава комбинация плюс аминокиселини на Гаспари и хубав хранителен режим за покачване на мусколна маса.
Ако можете да ми направите някаква подредба, аз през това време смятам да прочета хубаво форума за да не задавам излишни въпроси.

П.П. - Приемам всякакви съвети !!!
Протеините които смятам че са качествени са: BSN,  Whey Optimum,  четох хубави отзиви за тези на Amix,  Myprotein не зная що са за стока са, гледам бая хора взеха да си ги купуват а и цената им май е добра - 2,5кг. за 54лв. За Nutrition съм чувал добри отзиви преди години, въпреки че съм виждал една камара марки съдържащи името им. SYNTRAX Matrix и т.н.....

SILVER NUTRITION CGT + BETA ALANIN - Какво ще кажете ?

Темата беше редактирана от Iliqn Stefanov на 18.01.17 03:58.

18.01.17
11:48

казано от Iliqn Stefanov на 18.01.17, 03:47:

Здравейте, ще ми направите ли един топ с най-добрите добавки от изброените. Понеже на една марка съм забелязал че едната добавка е на ниво, за сметка на другото им.
Всеки си препоръчва неговото което предлага и не мога да си изградя мнение...
До този момент съм ползвал протеин на BSN edge, креатин на BSN и глутамина ми бе на хипертрофи някакъв.
Според вас как са като цена-качество, понеже по нататък смятам пак да направя една такава комбинация плюс аминокиселини на Гаспари и хубав хранителен режим за покачване на мусколна маса.
Ако можете да ми направите някаква подредба, аз през това време смятам да прочета хубаво форума за да не задавам излишни въпроси.

П.П. - Приемам всякакви съвети !!!
Протеините които смятам че са качествени са: BSN,  Whey Optimum,  четох хубави отзиви за тези на Amix,  Myprotein не зная що са за стока са, гледам бая хора взеха да си ги купуват а и цената им май е добра - 2,5кг. за 54лв. За Nutrition съм чувал добри отзиви преди години, въпреки че съм виждал една камара марки съдържащи името им. SYNTRAX Matrix и т.н.....

SILVER NUTRITION CGT + BETA ALANIN - Какво ще кажете ?

NOW Foods - топ 1.
Optimum i Dymatize са добър избор също. Аз съм доволен и от продуктите на Stacker.
BSN и Silver не стават.
Amix - не са лоши като качество, но са им надули цената.
MyProtein - добре съотношение цена/качество.
Марка Nutrition няма. Има Optimum Nutrition, Trec Nutrition, Pure Nutrition, Silver Nutrition и т.н.
За креатин няма голямо значение марката, гледай да е микронизиран, по-добре го понася стомаха.
За да се определи по-точно коя марка да вземеш е добре да кажеш каква сума можеш да дадеш за въпросните добавки.

18.01.17
14:47

Еми до 150 евентуално 200лв... Аз гледах един стак тук гейнер, креатин и още нещо беше имаше хубави отзиви за него - 150лв.

19.01.17
12:54

А Pure nutrition как са като добавки ?
Сега набарах на промоция AMIX Whey Pure Fusion - 2300 g. за 69лв. а навсякъде е 110+.  И на MEX WHEY
Вие от къде купувате на добри цени и сигурно качество ?

19.01.17
12:57

Pure Nutrition не са лоши, доколкото знам използват качествени суровини, но и на тях им е завишена цената. Сайтове и магазини колкото искаш, няма да правим реклама сега.

19.01.17
14:15

Относно препоръката за Pure Nutrition, първо бих хвърлил бърз поглед на тази тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57804/P120

От гореизброените бих се спрял на myprotein, макар че и те си имат за дялкане. Например, наскоро пуснах две ревюта в българската секция на уебсайта им - едно позитивно за протеина им и едно негативно за един техен овкусител. Позитивното беше публикувано, а негативното не. При запитване от моя страна, защо не беше публикувано негативното ревю, не получих отговор. Естествено, това не означава, че качеството им куца. В момента предлагат най-доброто съотношение цена/качество, неоспоримо.

Мнението беше редактирано от Pleasure на 19.01.17 14:18.

19.01.17
17:21

Като цена Myprotein и Amix в момента са най евтини.  Ще видя мн. скъп ли ще ми дойде Optimum nutrition и Now Food и другите препоръчани.
Кажете ако разликата в качеството е двойна да вземам тях ??
За креатин - AllMax Nutrition Creatine Creapure, май най-много положителни отзиви събрах
За глутамин - все още нищо.

20.01.17
00:07

Много ме кефи как някои новаци в форума пишат на по 5-6 човека на лично съобщение за съвети :D

22.01.17
21:05

На теб и още 1 човек съм писал, не искам да досаждам. Темата е достатъчна....
За да не правите реклата може на Л.С да ми препоръчате някоя страница за поръчки, понеже повечето места където попитам дали могат да ми докажат за продукта си че е оригинален ми отговарят с НЕ....

22.01.17
23:46

казано от Iliqn Stefanov на 22.01.17, 21:05:

На теб и още 1 човек съм писал, не искам да досаждам. Темата е достатъчна....
За да не правите реклата може на Л.С да ми препоръчате някоя страница за поръчки, понеже повечето места където попитам дали могат да ми докажат за продукта си че е оригинален ми отговарят с НЕ....

Споко не се засягай... просто някои хора прекаляват с това и вместо да си пуснат тема питат различни хора на ЛС..
Иначе за добавките залагай на доказани магазини и марки. Поръчки от чужбина също са вариант.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1