29.01.17
15:08
Здравейте, бях спрял тренировките за около година. Сега пак се връщам към тренировките, но доста мазнини имам за чистене.
В момента имам наличен Fat burnner “The Cutter” на swedish supplements ; Ultimate Yohimbe на Naturalico.
Имате ли някакво мнение за тези добавки?
До сега съм приемал фат бърнър на pure Black Fire, от който усещах ефекта доста и йохимбе пак на pure.
Въпроса се да приемам наличните The Cutter i Ultimate Yohimbe или да се насоча към комбинацията
Black fire+Pure Yohimbe / Pure Yohimbe+Synephrine ?
Приемам и други предложения/съвети.
Благодарско.
Не смятам, че комбинацията от Фет бърнер и Йохимбин е добра, по-добре изпий първо йохимбина, почино 20-30 дни и премини към бърнара.
Може ли повече подробности как усещаше ефекта на фет-бърнъра, който си пил преди? А резултат имаше ли освен ефект? Ако ти е харесал ефекта и резултата преди защо не го пиеш пак? Или да видиш колко йохимбе и синефрин е имало в предишния фетбърнър, да видиш в настоящия ти колко има и да си направиш дозата че да повтори като количество предишната ти комбинация?
05.02.17
03:54
Чудя се дали да хвърля тези който имам и да си взема тези който съм изпитал и видял ефект, а и какво мислите за креатин при процес на чистене?
казано от Росен Чакъров на 05.02.17, 03:54:
Чудя се дали да хвърля тези който имам и да си взема тези който съм изпитал и видял ефект, а и какво мислите за креатин при процес на чистене?
Не ги хвърляй, щом ги имаш си ги изпий тях.. или ги дай на мен :D. Креатина е ОК, ще ти помогне да запазиш силата.