08.02.17
21:46
Здравейте приятели,
аз съм Мирослава на 21 год. 46 кл.155 сн.висока.
След години наред усилен труд достигнах желаното тегло но сега искам повече и желанието ми е да се сдобия със добре оформено тяло и отличаващи се мускули, не просто слаба.
Започнах упражненията си преди 10дни, за целта се сдобих със програма (30дни във форма) - която изтеглих от google playarket.
С помоща на една статия от тук за изчисляване на калориите, изчислих свойте и стигнах до тези числа:
1702.6 калории, 212.8 въглехидрати, 127.6 протеин, 37,8 мазнини.
Но съм объркана и незнам дали правя достатъчно?
Бих искала да ви попитам за програмата дали е подходяща?
Дали трябва да правя кардио, защото корема ми е за сваляне (мазничък е)?
И не на последно място трябва ли да променям храненето, калории и всичко свързано с това.. Благодаря ви, надявам се да ми помогнете защото тази промяна означава много за мен ще съм ви изключително благодарна! ;-)
Нарушение на условията за ползване: Дублирана тема
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.02.17 21:47.
09.02.17
21:21
Здравей и добре дошла!
Здравей,
Търсиш съвет дали това,което правиш е достатъчно,но не си написала какво точно правиш като тренировка.
Ако се зачетеш в статиите из сайта(ползвай търсачката) ще видиш,че локално сваляне(корема,както казваш) не е възможно.
В сайта има много информация,както за режими,така и за хранителна стойност на продукти,рецепти и пр.
След като си изчислила колко трябва да приемаш следва да избереш хранителен режим и да опиташ да го следваш-ако имаш търпение и си постоянна ще имаш резултат :)
Успех!
☀
10.02.17
09:50
казано от Читанка на 10.02.17, 00:40:
Неграмотна си.
А иначе - желая успех с това, което искаш да постигнеш.
А ти да не си учителката на форума?))))...ами, пиши двойки тогава))))))))) в дневника си
П.С. нямаш история, ограничила си профила си от всякъде, ти кой си, коя си, или кое?))))
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 10.02.17 09:50.
13.02.17
14:22
Благодаря, но не мисля че съм неграмотна смятам че съм доста търпелива считайки ситуацията.
13.02.17
14:26
Веси, както пише във темата използвам програма 30 дни във форма-съчетани упр. и по отделно за всяка мускулна група това е.