Протеинови вафли

Здравейте
  Може ли да ми кажете добри протеинови вафли които ги има в България. Да вършат работа да не са някакви измишльотини  в които да няма протеин и т.н.
Благодаря предварително

Dizzy

15.02.17
23:23

Телешко бонфиле.
Протеиновите десерти ги пълнят със захар и/или изкуствени подсладители. Освен това са на ненужно завишена цена. Няма смисъл от тях, независимо от марката.
Ако просто искаш препоръка за сладък десерт с леко завишено съотношение в полза на белтъчините опитай Choco Chefs Brownie с вкус на портокал.

16.02.17
01:57

В DM има протеинови барове, които много си уважавам. 1.90 лв., 170 ккал., 23 гр. протеин, немско производство. Имат подсладители, да, но слабо ми дреме. Перфектни са за леко хранене при рестриктивен режим, както и за заместител на джънка, когато ти се яде сладко.

Мнението беше редактирано от Pleasure на 16.02.17 02:00.

16.02.17
07:25

Пък аз за 2 лева ще си купя 250гр пилешки гърди

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 16.02.17 07:25.

16.02.17
08:55

казано от Tony Leen на 16.02.17, 07:25:

Пък аз за 2 лева ще си купя 250гр пилешки гърди

Да и може да си ги прибереш в джоба и като ти се прияде сладко (в парка примерно) ги вадиш и си хапваш.

16.02.17
09:03

като му се преяде сладко да хапва плод, не вафли!

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 16.02.17 09:05.

16.02.17
09:08

казано от Tony Leen на 16.02.17, 09:03:

Никой не му е казвал да не яде плодове, айде без излишни филми :) Протеиновите барове помагат и за попълването на белтъчните нужди за деня, освен че са алтернатива на сладкото. Просто не е удачно сравнението им с плодовете.

Относно това с пилешките гърди, купувай си каквото щеш, човекът пита за протеинови барове. Много си остроумен с тия заучени клишета :)

Мнението беше редактирано от Pleasure на 16.02.17 09:16.

16.02.17
09:33

казано от Pleasure на 16.02.17, 09:08:

казано от Tony Leen на 16.02.17, 09:03:

Протеиновите барове помагат и за попълването на белтъчните нужди за деня, освен че са алтернатива на сладкото. Просто не е удачно сравнението им с плодовете.

За мен тези вафли са просто глезотийки. Реално тези 24грама протеин никаква работа не вършат ако няма здрава храна.  Наскоро видях един 60кг пубер на лежанката да се тъпче с протеинови вафли - питах го за какво му са  -За да качвам килограми! :D

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 16.02.17 09:34.

16.02.17
09:55

Разбира се, че трябва добра храна и разбира се, че са глезотии. Поне 50% от нещата, с които си боравим в ежедневието, са глезотии. Къде точно в темата, обаче, прочете да апелирам към автора да залага основно на барове в менюто си? Казах, че са алтернатива на сладкото и добра лека храна, с доволно количество белтъчини. Има хора, които могат да си позволят по 2-3 бара седмично, без да са за сметка на пилешките пържоли или плодовете. Освен това, но не на последно място - авторът е задал конкретен въпрос.

Аз искам да си взема защото като ми се дояде сладко да не ям шоколади и т..н. а да хапвам по една протеинова вафла. Затова питам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1