07.03.17
18:02
Здравейте, някой има ли идея дали в България може да се намери такъв комбиниран фитнес уред?:
https://www.youtube.com/watch?v=no-fEziQu48
Аз лично не можах да открия, не знам и как му е наименованието точно на български (на английски е Leverage Gym). Благодаря предварително!
Мисля, че го няма в България този уред, но дори някой да внесе подобен уред ще струва майка си и баща си (3 000 - 4 000 лева). Каквито и да си ти целите, тези пари е безумно да се дават за уред!
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 07.03.17 18:42.
07.03.17
22:38
Не е лошо уредчето, кефи ме, че реално няма как да те затисне щангата на повечето упражнения. Относно дали, цената си заслужава, това е въпрос на възможности. Ако човека има къща с 10 спални, басейн и тн. защо да е безумно висока цената :)
07.03.17
22:44
Специално този модел вероятно е патентован и надали има директна алтернатива у нас. Повечето производители и вносители у нас имат многофункционални уреди (някои ги наричат гладиатори). Не са ми попадали конкретни варианти със свободни тежести, а само с фиксирани. Но ако си решил за такъв уред, разгледай популярните марки у нас.
07.03.17
22:57
Разгледал съм почти всички видове гладиатори, които се предлагат в България, но за съжаление толкова комплексен и същевременно компактен не успях да открия. С подобен уред реално могат да се правят почти всякакви видове упражнение и е идеален за ползване вкъщи. Жалко, че го няма на родния пазар. В амазон например има такъв за 600 паунда, което си е прлична цена:
https://www.amazon.co.uk/d/Fitness-Benches/Bodymax-CF500-Elite-Leverage-Preacher/B007FQ949A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488919650&sr=8-1&keywords=leverage+gym
07.03.17
23:08
Закупуването на свободни тежести, лост и ластици - това вариант ли е за теб? Колкото и да е функционален такъв уред, адекватното използване на свободни аксесоари има редица предимства.
07.03.17
23:18
Имам дъмбели, лост и ластици. Обмислях да купя лежанка, но постепенно се загледах в разни комбинирани уреди и се ентусиазирах за нещо подобно на този уред, който ще обезсмисли посещението на зали (поне за моите скромни нужди).
08.03.17
01:11
казано от Георги Георгиев на 07.03.17, 22:57:
Разгледал съм почти всички видове гладиатори, които се предлагат в България, но за съжаление толкова комплексен и същевременно компактен не успях да открия. С подобен уред реално могат да се правят почти всякакви видове упражнение и е идеален за ползване вкъщи. Жалко, че го няма на родния пазар. В амазон например има такъв за 600 паунда, което си е прлична цена:
https://www.amazon.co.uk/d/Fitness-Benches/Bodymax-CF500-Elite-Leverage-Preacher/B007FQ949A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488919650&sr=8-1&keywords=leverage+gym
Ами като ти харесва този за 600 паунда в Амазон ще ти го изпратят . Ако не могат има стотици транспортни фирми които предлагат транспорт на багаж ( включително и коли и мотори) по 0.80-1 паунд на килограм. Да доста ще се оскъпи транспорта но ще е далеч по евтино от 3-4000 лв.
08.03.17
09:12
Да, май това е варианта - да се поръча от Англлия. Все се надявах, че ще го има и тук някъде, но сте прави, че дори и да го има ще струва тройно.