21.03.17
12:06
Единственото, което ме впечатли от цялата работа е, че много потребители написаха подробни, добре структурирани и аргументирани мнения по въпроса, вместо да хленчат. Изля се огромна порция критика и то основателна и по типично български маниер сега работата се потулва, правят се оглушки и скатавки, докато лошото отмине.
И все пак аз ще си дам мнението - като визия и функционалност това е ОГРОМНА крачка назад. Новият облик е някакво жалко подобие на фейсбук, от което очите буквално ме болят. Искам да знам и няма да пиша лични съобщения, тъй като отговорът трябва да е публично достояние - 1) потребителите имаме ли думата дали сайтът ще се оправи, или не? Също така 2) каква е целта на това обновяване?
Очаквам ясни и честни отговори на тези въпроси, както и продължение на активната дискусия по темата за новия дизайн. Като потребители имаме право да знаем и да изкажем мнение.
21.03.17
12:42
Първо, категорично не съм съгласен с тезата ти за потулването и вярвам, че всички потребители, с които говорихме, ще го потвърдят.
Причината да ни пишат директно е най-вече свързана с технически въпроси, които задаваме допълнително, за да разберем повече.
Да, че в общата тема много се разводнява, е виден факт. Все пак аз лично съм бил зад над 10 обновявания на сайта, мога да позная с голяма степен на точност какво ще стане и в тази, ако не беше заключена. Личен избор е, дали ще използвате сайта или не, както е и личен избор до каква степен да търпим арогантно отношение.
Ще го кажа за пореден път, че конструктивната критика беше взета под внимание и резултат от нея ще има. Той не се случва толкова бързо, колкото би ви се искало, затова помолих за търпение.
Защо се случва тази промяна описах и в блога ни, и стана вече дума и в заключената тема. Съжалявам, но ще направя така и с тази по същите причини.