Омазняване в бедрата

Здравейте пише момче на 19 години, ръст 185, кг 105. Моят проблем е че винаги ми се е лепело на бедрата и то най- вече отстрани на абдукторите и в задната част най-вече около задното бедро. Искам да ви питам дали с повече повторения в тренировката ми за крака, и като изключа задния клек ще има подобрения в тази област или няма значение дали ще правя 3 или 30 повторения в серия...Също така съм решил да започна и кетонна диета, защото до колкото знам тя е най-драстична и се губи най-минимално ММ, но не знам как да я структурирам, сега ям по около 4500-5000 ккал на ден, и ако може някой да каже до колко да ги намаля като съм в кетоза...Не ми давайте съвети от сорта “тренирай повече горната част да стане по-широка” щото колкото и широк да ставам горе винаги е успоредно със разширяване на долната част на тялото ми, такъв ми е гена просто :( обмислям и да си купя някакви трибулус концентрати, защото до колкото знам спада тестостерона по време на кетоза... Моля някой който разбира повече по въпроса да ме ориентира какво да правя :)

Темата беше редактирана от Outrageous Aesthetics на 02.04.17 21:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1