05.04.17
15:16
Здравейте , на 16 години съм , тренирам от година и половина , 170см висок , 72кг. Няколко месеца бях в период на качване и съм се омазнил в долната част на корема. Ако правя 2 пъти в седмицата кардио по 15 минути и един ден упражнения за долната част на корема ще успея ли да го изчистя?
Темата беше редактирана от Yordan Yordanov на 05.04.17 15:19.
05.04.17
15:24
Аз съм на четири часово кардио,четири дни в седмицата и съм повел същата борба като теб.До колкото научих от хората тук всичко е в яденето.Аз съм на НВД с опити в началоъо за кетоза.На 19-ти завършвам 45-дневната ми диета и при мен има положителен резуштат,като не знам дали съотнесено към твоят въпрос ще ти помогне това защото аз се боря още да видя горната част на пресата.
09.04.17
09:26
Да вярно е, че можеш да изчистиш мазнините с храната първо разбери на какъв калориен прием и на какви макроси си и махаш 200/300 калории намаляваш мазнините (Fats) и съвсем малка част от въглехидратите за да почнеш да чистиш. В този период в който чистиш не е задължително да ядеш тестено или каквито храни не ти понася организма, сладко може но в ограничени количества. Следи си теглото и формата постоянно и ако не смъкваш кг махаш още 200/300 калории и съвсем малко макроси и готово. От макросите белтъците си ги спазвай по грамаж колкото ползваш (Protein) за да запазиш мускулната си маса.
Колкото до Cardio 1 час на ден но имай в предвид, че преди тренировка или Cardio не е задължително да се тъпчеш с лека храна за да може да гориш мазнини, а не да ти се разтварят в организма.
Дано да съм бил полезен с нещо
09.04.17
09:32
казано от Лъчезар Янков на 09.04.17, 09:26:
Да вярно е, че можеш да изчистиш мазнините с храната първо разбери на какъв калориен прием и на какви макроси си и махаш 200/300 калории намаляваш мазнините (Fats) и съвсем малка част от въглехидратите за да почнеш да чистиш. В този период в който чистиш не е задължително да ядеш тестено или каквито храни не ти понася организма, сладко може но в ограничени количества. Следи си теглото и формата постоянно и ако не смъкваш кг махаш още 200/300 калории и съвсем малко макроси и готово. От макросите белтъците си ги спазвай по грамаж колкото ползваш (Protein) за да запазиш мускулната си маса.
Колкото до Cardio 1 час на ден но имай в предвид, че преди тренировка или Cardio не е задължително да се тъпчеш с лека храна за да може да гориш мазнини, а не да ти се разтварят в организма.
Дано да съм бил полезен с нещо
Като си прочетеш коментара, разбираш ли го?
Аз пък ям и пия каквото ми падне през деня(Тестени закуски,вафли,коли,кроасани и тн.)само вечерта ям готвено ,но работата ми изисква да ходя много поне по 8-10 км.понякога и повече на ден.В резултат на което нямам корем дори ми е и малко вдлъбнат(но за съжеление отпуснат) и подържам все около 82-87 кг. при ръст над 190см.Тренирам през ден на лостове и забелязвам седмица след седмица как леко по-леко ми се оформят бицепсите и трицепсите това което винаги ми е било на душата е да направя плочки на корема.Знам,че трябва да правя коремни преси ама след като тренирам на лоста съм прекалено уморен вече да правя каквото и да било друго...
Дали ще има ефект ако правя коремни само през дните който не тренирам на лостове(т.е.през ден).