Искам да изчистя долната част на корема

05.04.17
15:16

Здравейте , на 16 години съм , тренирам от година и половина , 170см висок , 72кг. Няколко месеца бях в период на качване и съм се омазнил в долната част на корема. Ако правя 2 пъти в седмицата кардио по 15 минути и един ден упражнения за долната част на корема ще успея ли да го изчистя?

Темата беше редактирана от Yordan Yordanov на 05.04.17 15:19.

BBD

05.04.17
15:24

Аз съм на четири часово кардио,четири дни в седмицата и съм повел същата борба като теб.До колкото научих от хората тук всичко е в яденето.Аз съм на НВД с опити в началоъо за кетоза.На 19-ти завършвам 45-дневната ми диета и при мен има положителен резуштат,като не знам дали съотнесено към твоят въпрос ще ти помогне това защото аз се боря още да видя горната част на пресата.

Да вярно е, че можеш да изчистиш мазнините с храната първо разбери на какъв калориен прием и на какви макроси си и махаш 200/300 калории намаляваш мазнините (Fats) и съвсем малка част от въглехидратите за да почнеш да чистиш. В този период в който чистиш не е задължително да ядеш тестено или каквито храни не ти понася организма, сладко може но в ограничени количества. Следи си теглото и формата постоянно и ако не смъкваш кг махаш още 200/300 калории и съвсем малко макроси и готово. От макросите белтъците си ги спазвай по грамаж колкото ползваш (Protein) за да запазиш мускулната си маса.
Колкото до Cardio 1 час на ден но имай в предвид, че преди тренировка или Cardio не е задължително да се тъпчеш с лека храна  за да може да гориш мазнини,  а не да ти се разтварят в организма.
Дано да съм бил полезен с нещо

Barberian

09.04.17
09:32

казано от Лъчезар Янков на 09.04.17, 09:26:

Да вярно е, че можеш да изчистиш мазнините с храната първо разбери на какъв калориен прием и на какви макроси си и махаш 200/300 калории намаляваш мазнините (Fats) и съвсем малка част от въглехидратите за да почнеш да чистиш. В този период в който чистиш не е задължително да ядеш тестено или каквито храни не ти понася организма, сладко може но в ограничени количества. Следи си теглото и формата постоянно и ако не смъкваш кг махаш още 200/300 калории и съвсем малко макроси и готово. От макросите белтъците си ги спазвай по грамаж колкото ползваш (Protein) за да запазиш мускулната си маса.
Колкото до Cardio 1 час на ден но имай в предвид, че преди тренировка или Cardio не е задължително да се тъпчеш с лека храна  за да може да гориш мазнини,  а не да ти се разтварят в организма.
Дано да съм бил полезен с нещо

Като си прочетеш коментара, разбираш ли го?

21.06.17
14:50

Аз пък ям и пия каквото ми падне през деня(Тестени закуски,вафли,коли,кроасани и тн.)само вечерта ям готвено ,но работата ми изисква да ходя много поне по 8-10 км.понякога и повече на ден.В резултат на което нямам корем  дори ми е и малко вдлъбнат(но за съжеление отпуснат) и подържам все около 82-87 кг. при ръст над 190см.Тренирам през ден на лостове и забелязвам седмица след седмица как леко по-леко ми се оформят бицепсите и трицепсите това което винаги ми е било на душата е да направя плочки на корема.Знам,че трябва да правя коремни преси ама след като тренирам на лоста съм прекалено уморен вече да правя каквото и да било друго...
Дали ще има ефект ако правя коремни само през дните който не тренирам на лостове(т.е.през ден).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1