Аз гласувам против да се закрие темата Забранени Медикаменти, защото мисля, че трябва да има някаква яснота около тези препарати. Аз лично съм 100% против стероидите, но след като така или иначе някой ще реши да посегне към тях поен да може да прочете нещо по компетентно и също така някой от страничните ефекти. Аз гласувам против спирането!
23.10.05
16:03
не бе..как ще се закрива ... щото иначе от каде инфо за тия които нищо не знаят :lol:
09.11.05
00:38
Лично аз съм против употребата на забранени медикаменти.Особено без лекарско наблюдение,което както сами се сещате в България си е направо изключено.
Само че личното ми мнение,няма да спре никой да ги ползва.
По-добрия вариант е раздела да остане,защото там поне хората желаещи да научат нещо,ще имат възможността да го направят,а няма да разчитат на “митове и легенди” по залите.Разбира се винаги остава варианта някой да е разбрал нещо погрешно.Вината тогава обаче не е в раздела.Винаги ще има желаещи да “пробват” и премахването на раздела няма да намали техния брой.Нито пък наличието на такъв раздел амбицира повече хора да опитат.Хубаво ще бъде отделно в тема да се актуализират негативните последствия.Имаше преди 8 години една апокрифна (разбирай без издателство и т.н.)книжка,в която бяха изброени познатите и почти достъпни тогава медикаменти.Ама автора/авторите не бяха спестили нищо.Там доста надълго и нашироко бяха обяснени много зависимости.Кои позитивни,кои негативни.Би било много добре ако се препишат някои цитати от нея.
16.11.05
12:34
аз не мога да разбета защо трябва да се закрива там може да се намери много полезна информация
а четох някакви изказвания че подвежда хората да прибегнат към стеройдите - глупости!!!!
Ако някой е решил да взима стеройди то микой не може да му помогне !!!