казано от Svetlio Nik на 09.11.11, 22:08:
Йордан Как... събираме се някъде с един лаптоп, където има интернет, отиваме в една банка вкарваме кинтите в картата на този където ще поръчва и после заедна пак го поръчваме. и чакаме. Аз само не разбрах за колко дни идва пратката?
пп: пратих ти го на личния това но нека да е ясно за всички как може да стане, поне първия път. после може по други...
Аз съм съгласен! Даже няма да се налага да ходим до банка, имам кредитна карта.Плащаме от моята карта, гледаме сумата и вие ми давате своята част, а аз после си оправям картата..
имам малък проблем с доставката . на 26.10 направих поручка от булк(4X5 kg. протеин и 1 кутия витамини). на 27 ми потвърждават че всичко е ок и ми изпратиха линк от страницата на DPD - tracking details , на 4.11 беше последнат промяна в статуса на тракинг детайлите (at delivery depot) а на подробните детайли ми изписва 04 Nov 2011 13:52 Plovdiv Unable to Deliver , 04 Nov 2011 17:49 Plovdiv Unable to Deliver . Поръчката е до Асеновград .
Ако знаете нещо по въпроса моля помогнете !
10.11.11
09:55
казано от Valdis на 10.11.11, 01:19:
Зясега не съм решил дали ще правя скоро поръчка, ако още някой Бургазлия се включи мога да се замисля. Аз лично бих взел 10кг. протеин, така че в такъв случай ще има място за още една кофа от 5кг + разни по-дребни продукти.
Добре, няма проблем значи. Трябва просто още някой да се включи към нас :)
казано от Ilchev на 10.11.11, 09:32:
Ако знаете нещо по въпроса моля помогнете !
Преди повече от година съм поръчвал от англ. сайтове. Пробвай да разбереш коя куриерска фирма извършва вътрешните доставки от чужбина. Аз, когато съм поръчвал от predatornutrition, нещата ми дойдоха с “City Express”
С DPD пътуват до България, а до вратата ми винаги са идвали Спиди- та може да пробваш с тях.
казано от Скота на 10.11.11, 23:47:
С DPD пътуват до България, а до вратата ми винаги са идвали Спиди- та може да пробваш с тях.
а къде пристигат в България , вече 1 седмица ми изписва на тракинг детайлите ““at delivery depot”” а никой куриер не се обаждал че имам доставка или откъде трябва да я взема евентуално
Мнението беше редактирано от Ilchev на 11.11.11 10:32.
казано от Ilchev на 11.11.11, 10:29:
а къде пристигат в България , вече 1 седмица ми изписва на тракинг детайлите ““at delivery depot”” а никой куриер не се обаждал че имам доставка или откъде трябва да я взема евентуално
Човече, казаха ти, обади се на Спиди! Най-вероятно се касае за объркан адрес телефон или бог знае какво, но като се обадиш по номера веднага ще се разбере каква е случката.
казано от Valdis на 11.11.11, 10:50:
казано от Ilchev на 11.11.11, 10:29:
Човече, казаха ти, обади се на Спиди! Най-вероятно се касае за объркан адрес телефон или бог знае какво, но като се обадиш по номера веднага ще се разбере каква е случката.
Да така се е получило .
Благодаря ви за помощта поне ще знам за друг път , живи и здрави !
Някой мераклия от Пловдив? С един приятел ще взимаме трябва ни още 1 човек да съберем над 200 евро поръчка. От бълк-а.
Аз като гледам най-удачния вариант споменат по-горе е да се събереме хора от София , да вкараме пари в някоя карта и с лаптоп да направиме на момента поръчка.
Аз съм за 10 лб. протейн , креатин и BCAA - моя тел за връзка 0898 443 2 ,две , осем
14.11.11
20:46
казано от MiB на 13.11.11, 17:13:
Аз като гледам най-удачния вариант споменат по-горе е да се събереме хора от София , да вкараме пари в някоя карта и с лаптоп да направиме на момента поръчка.
Аз съм за 10 лб. протейн , креатин и BCAA - моя тел за връзка 0898 443 2 ,две , осем
Днес прехвърлих 250 кинта в дебитната си карта от която пазарувам през интернет... :) така че да действаме през уикенда. Виж и Йордан от форума ще е в схемата.
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 14.11.11 20:47.
19.11.11
14:00
Bulkpowders са пуснали Ultra Whey Protein Isolate 97%. Малко е по-скъп, но би трябвало да си заслужава. Към 35лв/кг излиза ако се поръчат 10кг.
19.11.11
14:27
казано от Krasimir Yolov на 19.11.11, 14:00:
Bulkpowders са пуснали Ultra Whey Protein Isolate 97%. Малко е по-скъп, но би трябвало да си заслужава. Към 35лв/кг излиза ако се поръчат 10кг.
Вихях го. Много скъпо излиза, спрямо 82%. В аминокисилината диаграма която представят Leucine е 12гр. на 100гр. чист белтък (не пудра) за 97%-ния, спрямо 10,7гр. Leucine спрямо 100гр. чист белтък на 82%. А разликата в цената е около 80%! Тук не съм взел в предвид % на усвояемост на двете пудри. Предполагам, че на 97% е доста по голяма от този на 82%. Но понеже не съм толкова наясно с тези неща, ако някой може да каже какво е процентното усвояване на двата вида протеин ще е добре и ще мога да го включа в сметките. Разбира се съм игнорирал и наличието на лактоза, като за 82% е около 6гр. на 100гр. пудра и почти нула за 97% пудра. За хора с непоносимост към лактоза в която група полека лека се приобщавам и Аз (заради годините 34години) си е перфектно. ...Ноооо скъпо ми е! :( за сега.
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 19.11.11 14:59.
19.11.11
15:53
Ето и таблицата която съм направил. Още не е довършена окончателно (оформена). Трябва и да я провера пак, да не съм сгрешил някоя формула и алгоритъм на сметките. Мисля да включа и някоя добавка като БЦАА или друга основна аминокисилина, в сметките за да видим кое ще е най на далавера и със същия ефект като да купиш най скъпата пудра. И струва ли си да правиш комбинацции за постигане на по-добър ефект. Ако имате идеии какви амино кисилини могат да се включат за подобряване на аминокиселиния спектър на пудрата от 82%, казвайте и помагайте. Че Аз имам някакви познания, но не мисля, че са кой знае какви, нищо че постоянно чета и се опитвам да ги обогатявам. :)
19.11.11
16:00
http://dox.bg/files/dw?a=be4ec856d4 Това е линк към таблицата. Ако някой я направи като снимка и я качи директно ще е по добре.
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 25.11.11 23:14.
19.11.11
17:16
За пръв път видях телефон да се пише така 345 8897 4 три шест. ахахахахахаха браво пичове.
казано от Svetlio Nik на 19.11.11, 16:00:
Не мога да кача таблицата. тя е в pdf формат. Помогнете.
качи я тук и дай линк http://dox.abv.bg/
Здравейте,
Бих искал да се включа в поръчката ви от Булкпаудърс. От София съм и може да организираме една обща поръчка. Склонен съм да поръчам една кутия от суроватъчния протеин 5кг.
казано от Imam Ime на 24.11.11, 16:15:
Някой поръчвал ли си е от Myprotein.co.uk?
Не доставят до България.
казано от Valdis на 24.11.11, 16:54:
казано от Imam Ime на 24.11.11, 16:15:
Някой поръчвал ли си е от Myprotein.co.uk?
Не доставят до България.
Може да направим поръчка чрез посредник, ако се съберем повечко хора. Мисля, че в тази тема някой беше пуснал и линк за такъв. Бих се включил с една торба протеин.
С посредник не ти е необходимо да има и други, можеш да си направиш поръчката сам.
25.11.11
11:22
Ей никой не иска да каже, как да кача един pdf файл. :(
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 25.11.11 11:22.
казано от Svetlio Nik на 25.11.11, 11:22:
Толкова ли е трудно да го направиш като изображение и да го постнеш като снимка или просто да ползваш някой от сървърите за качване на файлове и да публикуваш линка тук?
25.11.11
11:33
казано от Bocko на 21.11.11, 08:34:
казано от Svetlio Nik на 19.11.11, 16:00:
Не мога да кача таблицата. тя е в pdf формат. Помогнете.
качи я тук и дай линк http://dox.abv.bg/
Нямаше ме няколко дни тук... Вярно, ей че не съм се сетил. Днес пращах едни документи по този начин... “Да превърнем мозъка в мускул” При мен май се получава, урааааааааааа. :) Довечера ще я свърша тази работа.
25.11.11
11:37
казано от Valdis на 25.11.11, 11:24:
казано от Svetlio Nik на 25.11.11, 11:22:
Толкова ли е трудно да го направиш като изображение и да го постнеш като снимка или просто да ползваш някой от сървърите за качване на файлове и да публикуваш линка тук?
Не ми е трудно... но толкова съм се сдухал от работа, че явно за елементарни неща не “зацепвам” , как да ги направя. Чакам с нетърпение да дойдат празниците да почина малко.
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 25.11.11 11:44.
25.11.11
23:12
http://dox.bg/files/dw?a=be4ec856d4 ей това е линка с таблицата. :)
28.11.11
14:45
Какво става, никой ли няма мнение?
казано от Svetlio Nik на 28.11.11, 14:45:
Какво става, никой ли няма мнение?
Много играчка за нещо, което се смята изключително бързо и лесно, да не кажа от пръв поглед при сравнение на въпросните протеини, но щом те влече лошо няма. При положение, че крайните продукти са плод на една и съща суровина е нормално процентното съдържание на различните аминокиселини да е едно и също или много близко, разликата основно е в процентното съдържание на протеин в различните продукти и на мен лично не ми е необходимо да правя кой знае какви сметки за да стигна до извода, че 82% неовкусения концентрат е най-изгоден като цена.
Мнението беше редактирано от Valdis на 28.11.11 14:58.
28.11.11
16:28
Тя таблицата, се прави за 2-3 часа с оформянето, не е кой знае колко... Целта не е точно да се види, че е по евтино. Както казваш ти то е видно на пръв поглед. Целта е да се види точно с колко на база еднакво количество чист протеин. Целта и е да се направи количествен анали, на базата на който човек сам да си направи качествен анализ, за съотношение протеин/пудра, колко дози са му необходими на месец за да постигне определено количество чист протеин, цена за доза/месец спрямо нуждите и т.н. Друго важно е да се види какви допълнителни аминокиселини може да прием човек спрямо неговите цели и тип спорт. Това е “бърз” анализ, виждащ се от пръв поглед, след като разучиш таблицата. А не всеки път да си смяташ с калкулатора едно и също нещо безброй пъти, което все трябва да помниш и т.н. Не се нахвърляйте само най-долу където е разликата в крайната цена за един месец. Тя е и за определени дози, които са индивидуални за всеки. От тук бързо човек може да добие представа, колко ще “поеме” на месец пудра, спрямо чист протеин за различните пудри, какви аминокиселини за една доза и т.н. И четете текста отдолу, в които съм отбеляза някой факти, които считам, че не са маловажни. Но .... компетенцията ми е толкова. Не искам да рискува и да включвам допълнителни съображения за които не съм сигурен... :)
28.11.11
16:30
Меджу другото, какво стана с мераклиите за Булка. Имаше много сега няма никой... :( Айде ако има мераклии от Сф да пишат, че трябва да сме поне двама да има полза. Давайте!
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 28.11.11 16:30.
29.11.11
22:32
За Данчо и за Кирчо - поръчката е пусната
Курса им е друг, не е като на банка - 1 лира = 2,3763 лева
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 29.11.11 22:37.
казано от Svetlio Nik на 29.11.11, 22:32:
За Данчо и за Кирчо - поръчката е пусната
Курса им е друг, не е като на банка - 1 лира = 2,3763 лева
Курса е на база курс продава на банката, от която плащаш, демек банката чиято карта ползваш.
30.11.11
08:14
Така е. Вчера обаче на информационното табло на банката ЦКБ в Люлин беше друг курса. Трима човека го гледахме... там пишеше 2.295. Пробвах в евра да пусна поръчката, но накрая автоматично пак си го обръща на лири. Както и да е. То си смята автоматично и си знае колко му е курса и каква комисиона. :) Важното е да дойдат нещата.
Мнението беше редактирано от Svetlio Nik на 30.11.11 08:16.
Жалко, че нямах възможност да се включа с вас миналата седмица. Аз сега организирам поръчка от булка и ако има желаещи да пишат. За момента сме 2ма и има място.
06.12.11
17:08
казано от Tihi4 на 04.12.11, 23:24:
Жалко, че нямах възможност да се включа с вас миналата седмица. Аз сега организирам поръчка от булка и ако има желаещи да пишат. За момента сме 2ма и има място.
Жалко, наиситина. Имаше “място” за още около 7 килограма в поръчката. Нищо. Успех. :)
26.12.11
22:54
Ееее никой ле не пише тук вече. Няма ли мераклии за поръчки?
Аз поръчах вече ,но имам 2ма приятели, които искат да поръчаме пак и ще измислим нещо в началото на месеца. Ако има желаещи може да се включат.
В булка са пуснали някакво нови продукти - микс от няколко добавки. Някой ако има впчетелние веднага да казва :) Дали пък не е по-удобно да се вземат отделно и да се комбинират ?
казано от Tihi4 на 31.12.11, 17:38:
В булка са пуснали някакво нови продукти - микс от няколко добавки. Някой ако има впчетелние веднага да казва :) Дали пък не е по-удобно да се вземат отделно и да се комбинират ?
Пия вече 1 седмица протеиновата матрица, взех си вкус банан - супер як вкус, гъстота, разбиване а бе изпипали са си го хората смело мога да твърдя, че бие 90 % от марките със супер шарени облицовки :)
2.5 кг. за 60 лв. - тази цена и качество нямат равни
Мнението беше редактирано от Blahzay на 08.01.12 00:54.