24.10.05
19:53
Това е общата сума за Олимпията. Той е взел по-малко ... е като сметнеш сега от интервюта, реклами, BSN Suplements, семинари, колата и разни такива колко ще вземе ...
24.10.05
22:29
Тц. Good old chicken!
Протеините са му безплатни, нали после трябва да пише из списанията чии протеини ползва ;) :lol:
Тц. Good old chicken!
Ахахахахах :lol: верно тоя гад през целия му филм само тва повтаряше 8)
Иначе на мен ли ми се струва или малко са поспаднали особенно Ронито.Иначе Колман е Мr.O поради факта че има най добрия гръб поне според мен :idea:
28.10.05
00:53
и аз тва викам даите линк
това е олимпия 2005 върви!
————————
Моля, пишете на кирилица! Преведох Ви мнението! Моля, спазвайте правилата!
vladimir.nikolov
Рони е върха . За другите не знам но Джей има още бая желязо да вдига докато се доближи до Рони . Е вярно е ,че не е непобедим или пък съвършен , но за момента няма нищо което да го застрашава и като нищо другата година да постави рекорд за 9 спечелени олимпии. Има си малко слаби места корема му е една болна точка - просто ген - тая голяма linea alba и тези 4 големи грозни плочки доста му развалят тялото - но пък кръста му при тези размери е просто безпрецедентно малък . И прасците му са високи и безформени . Тези му слаби места са силните на Джей и за това всички очакват да се случи нещо между тях двамата . Но каквото и да си говорим - доен бицепс отзад и най-широко гръб отзад са му феноменални пози и Джей няма шанс - просто му липсва тази острота на релефа , масата и дефиницията . Пък и самото му тяло е доста набито , кръста му създава впечатление за компактност и не стои толкова атлетично като Рони. Бедрата на Кътлър са много добри и много изрязани но като застане до Рони някак си се губят пред ония зверски черни бутове а и задното бедро на Рони в комплект с ония зверски задник просто е несравнимо с това на Джей . Акцента тук е само в прасеца . Ръцете на Рони са с класи по добри от тези на Джей - Рони има феноменален двоен бицепс и разцепен брахиалис ( как го е постигнал един бог знае ) . Джей стои по-добре от Рони в ‘страни трицепс’ Слаба поза му е на Рони а силна на Джей - той има доста повече месо и страничните пози му вървят повече - типично за компактен билдер . Рони странично някак плосък изглежда ( изключвам ‘страни гърди’) . Джей просто няма цялостния облик на атлетичен и същевременно масивен билдер - ако качи много маса ще развали симетрията , ако пък излезе много релефен ще изглежда без обем . Аз като физика винаги съм харесвал Шон Рей - съвършен - просто перфектен - няма слабо място ,няма диспропорция и може би това съвършенство го поставяше на по-задни позиции . Съдиите явно търсят феномени а Рони разполага с доста такива - ръце , гръб , рамене , бедра , задник - все печеливши оръжия . Джей цялостно е по съвършен - липсва му тази феноменалност и до сега никога не е успявал да изчисти достатъчно добре долната част на гърба - цялостно гърба му стои мазен и като се наклони назад в ‘дворн бицепс ’ му се образуват гънки - и те хващат окото . А като погледнеш Рони - просто не можеш да отлепиш очи - феномен някъкъв . Но ако Ронката се откаже или пък здаде багажа - то Джей е абсолютния мр.Олимпия - безкомпромисно - само Рони да не е на сцената :lol: Бадел изобщо не го харесвам - презобан има силна само бичата поза и страни гърди с контракт на преднишниците - любимата му поза . Няма структура - това му е върха . Гюнтер обаче страшно много ме радва - истински Аполон . Голям як мъж - перфектна форма , истинско лице на бодибилдинга - страшно красив и пропорционален - за размерите си е просто феномен - и релефа му - немислима работа . Той щеше да е големия печеливш от “гръцките фигури ” . Тоя човек е уникален . Маркус - без коментар - голям -диспропорциониран - и за тая Олимпия явно беше правил релеф с шкембе чорба и бира ( май му изтича времето на състезателния подиум - ще видим ) иначе ужасно се надъхвам от него за тренировки :lol: За мен най-великия билдер си остава сянката-Дориан Йейц има същата структура като мен и е също толкова брутален колкото и аз ( но за съжаление времето на този тип билдери отмина ) . Аз лично искам да гледам повече месо на Олимпиа искам да излизат колкото се може по-големи и по-зверски - абе ако може повече Ронита да се навъдят ще е по добре yeahhh buddy.
Случайно някой може ли да ми даде линк към цялото състезание,но да не е торент,понеже не ги умея тея работи.
Благодаря предварително !
08.04.06
22:58
www.omnadren/mr.olympia.avi.com
09.04.06
00:09
аз я имам цялата сам я гледал яка е много
09.04.06
09:54
[quote author=“Plamaka”]www.omnadren/mr.olympia.avi.com
Това нещо не е като хората. Виж пак да не си сбъркал нещо :roll: