овесени ядки

18.10.05
19:21

здрасти на всички...понеже много не обичaм  овесени ядки (ям ги само с кисело мляко но майка ми ги вари(трябва ли да се варят или направо така))? кажете на вас как най-много ви харесват да ги приготвята и ядете, с какво ги ядете....стават ли вкусни с натурален сок ???

18.10.05
19:45

най вкусни са с прясно мляко :wink:

темата не е за този раздел :wink:

С мед или захар в прясно мляко  :D

18.10.05
21:00

[quote author=“manson”]С мед и захар в прясно мляко  :D

Уа... това прозвуча малко като 1000калории на закуска и още толкова преди трен. ;)

Практически аз с времето свикнах, отначало доста ме отвращавае вкуса. Най ги ям иначе със овесени ядки;

А може и да опиташсъс някакво смесено Musli.

[quote author=“tpd”][quote author=“manson”]С мед и захар в прясно мляко  :DУа... това прозвуча малко като 1000калории на закуска и още толкова преди трен. ;)

Мед ИЛИ захар исках да кажа  :D

19.10.05
01:27

Aз тва лято изяждах по един пакет (250 г.) дневно с прясно мляко. Разделях съдържанието на пакета на 2 порции.

Но тънкият момент е да си вземате финни овесени ядки! Тях можете да консумирате като направо изсипете ядките от пакета, добавяте млякото и захар по желание и готово. Докато обикновените овесени ядки трябва да ги накиснете от вечерта за да са готови за следващата сутрин! И пак ще имате проблеми със стомаха! Предполагам, че целулозата идва твърде тежка за храносмилателната с-ма. Обикновенните най-добре е да се варят. За това само финни!

Говори човек от града на завода за зърнени и детски храни “Слънчо”! Купувам си ги направо от там на едро!

19.10.05
09:28

Аз пък хапвам от  обикновете  овесени ядки за закуска  кои са по добри според вас ! Че зех да се замислям с тва храносмилане дали да не земма да ям вместо обикновените финни  имат ли някаква разлика ?
Иначе аз си ги правя  около 70-80гр. (аз си земам 250гр. пакет и го ям за три дни)в кисело мляко и пасирам един банан с кисело мляко и ги смесвам стават много хубави,банан им предава уникален вкус, като цяло значе 80гр. овсени ядки 400гр. кислело мляко 2% + 1банан !

SC

22.02.06
17:29

Ям ги с кисело мляко и мед. Имам малък проблем с разбъркването на меда, ама няма нищо :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1