18.10.05
19:21
здрасти на всички...понеже много не обичaм овесени ядки (ям ги само с кисело мляко но майка ми ги вари(трябва ли да се варят или направо така))? кажете на вас как най-много ви харесват да ги приготвята и ядете, с какво ги ядете....стават ли вкусни с натурален сок ???
18.10.05
20:06
С мед или захар в прясно мляко :D
[quote author=“manson”]С мед и захар в прясно мляко :D
Уа... това прозвуча малко като 1000калории на закуска и още толкова преди трен. ;)
Практически аз с времето свикнах, отначало доста ме отвращавае вкуса. Най ги ям иначе със овесени ядки;
А може и да опиташсъс някакво смесено Musli.
18.10.05
21:43
Мед ИЛИ захар исках да кажа :D
19.10.05
01:27
Aз тва лято изяждах по един пакет (250 г.) дневно с прясно мляко. Разделях съдържанието на пакета на 2 порции.
Но тънкият момент е да си вземате финни овесени ядки! Тях можете да консумирате като направо изсипете ядките от пакета, добавяте млякото и захар по желание и готово. Докато обикновените овесени ядки трябва да ги накиснете от вечерта за да са готови за следващата сутрин! И пак ще имате проблеми със стомаха! Предполагам, че целулозата идва твърде тежка за храносмилателната с-ма. Обикновенните най-добре е да се варят. За това само финни!
Говори човек от града на завода за зърнени и детски храни “Слънчо”! Купувам си ги направо от там на едро!
Аз пък хапвам от обикновете овесени ядки за закуска кои са по добри според вас ! Че зех да се замислям с тва храносмилане дали да не земма да ям вместо обикновените финни имат ли някаква разлика ?
Иначе аз си ги правя около 70-80гр. (аз си земам 250гр. пакет и го ям за три дни)в кисело мляко и пасирам един банан с кисело мляко и ги смесвам стават много хубави,банан им предава уникален вкус, като цяло значе 80гр. овсени ядки 400гр. кислело мляко 2% + 1банан !
22.02.06
17:29
Ям ги с кисело мляко и мед. Имам малък проблем с разбъркването на меда, ама няма нищо :)