Анкета - ПуШене и пиене

Прескочи до:

05.12.05
20:43

Не пуша, не пия и пари по жени не харча  :wink:

^V

05.12.05
23:24

[quote author=“MyBODY”]Не пуша, не пия и пари по жени не харча  :wink:

И аз така  :lol:

17.12.05
21:20

Ауе пичове мързеше ме да прочета мненията в темата не, че ме и интересуват, ама ми е любопитно да кажете какви са вашите наблюдения от това кои фактори влиаят на “държенето” на алкохол в смисъл да кажем килограми, опит, просто да кажем някаква предразположеност или знам ли пишете каквото се сетите. Моите наблюдения са, че най-голямо влияние като, че ли има предразположеността.

SH

18.12.05
11:52

Аз не пуша и ама попийвам чат пат иначе пушенето не пречи на фитнеса ама пиенето да !  :?  :lol: [/list]

18.12.05
12:20

Не пуша, пийвам като съм с компания. Според мене умереното пиене не пречи на фитнеса.

18.12.05
15:47

Не пуша, никога не съм, никога няма и да почна!
Пиех преди, от октовмри 2004та не съм пил твърд алкохол, от май тази година не съм пил дори бира. И не - не съжалявам, никога не съм го имал за  някаква жертва, просто не ме влече.

14.03.06
16:02

много пуша и още повече пия и въпреки това съм си корав  :lol:

14.03.06
17:16

Не пуша, пия рядко и под пиене не разбирайте наливане.

14.03.06
17:22

Мноого съм пушил, мноого съм пил, омръзна ми вече, пък и съм наясно с последствията.

14.03.06
17:51

Цигарите ги отказах много отдавна и се чусрвам много добре без тях. Алкохола само когато излизаме по заведениа с приатели и то по 2-3 малки за настроение не че без алкохол нямам настроение :lol:  Бе може ли пак от всичко да се откаже човек мисля че ако нямаш поне един порок ще ти е скучен живота :wink:

14.03.06
17:54

През целия си живот съм пил 2 пъти алкохол и съм изпушил 3 цигари  :shock:

14.03.06
18:02

Не пуша
Алкохол не съм консумирал от година и нещо...Не мога и да го пия,повръща ми се от него.

14.03.06
18:54

Не пуша и не смятам да го правя...

Иначе алкохол си позволявам от време на време - когато реша - по лична преценка е това... нямам някакви строги правила по които се ограничавам - както ми харесва, но като цяло рядко се получава да пия...

14.03.06
18:57

Не пуша.

Рядко пия(повече от 1 бира имам предвид) - веднъж на 1-2 месеца.

14.03.06
19:19

Не пуша тютюн! Не употребявам концентрати повече от 3 пъти в годината :lol: !
От време на време употребявам марихуана! Също от време на време отразявам по 2-3 бири :lol: !

15.03.06
10:41

[quote author=”^Vlastelina^”][quote author=“MyBODY”]Не пуша, не пия и пари по жени не харча  :wink:

И аз така  :lol:

Хе-хе то тогава какво ви остава... само да се бръснете, нали? :wink:  :wink:  :wink:

Спрях цигарите и сега се чуствам по-добре, здравословно и финансово.
А за алкохола, лошо няма стига да не се прекалява... Всичко с мярка

P.S…. но като се замисля един път се живее :roll:  Всеки сам избира

RE

15.03.06
11:14

Алкохола се отрзява много кофти на муслкулите.Поне при мен е така.Ако сам празнувал и съм ударил няколко бири,на другия ден във фитнес резултатите ми падат.10-15 кг по малко вдигам от лег примерно и се чувствам един скован.Затова само по празници и важни събития.

IR

15.03.06
13:13

“One more beer and heavy metal and I’m just fine!”
Пия си бира всеки ден и още нямам шкембе, така че не ме събаря. Даже всеки път след залата. И след 2-3 бири ми иде пак силата :lol:
А цигарите ги намалих до 5-6 на ден

15.03.06
13:25

И съм пушил,и съм пил,и бая пари по жени съм харчил...
Вече пари за алкохол и цигари не давам,може би защото ми оценям как се изкарват,а и не си струва честно казано.Пари за жени - вече само за които си заслужават :wink:

MO

15.03.06
19:49

Интересна тема :wink:
Значи аз съм пушил 1-2 години с прекъсвания но сега съм чист от поне 6 месеца и занапред няма да пипам цигарки НО имам една слабост ПУРИТЕ въпреки крехката възраст -на 17 години съм преди 2 години пуших  за първи път пура и оттогава всеки месец поне по 1 си взимам просто за мен 1 пура и 1 чаша качествено уиски е магия
За пиенето признавам че пия по доста и се напивам често но гледам  да е с марков алкохол ( колекция си направих вече :arrow:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Slavi%202006/.jpg
Хора просто не знам как да го опиша но Пурата и Уискито (самото смесване )си е просто магия-особено ако си с подходяща компания е страхотно разтоварване от грижа и проблеми които нещо не ме оставят :roll:
Най-важното е че аз пия 1 или 2 пъти в месеца но винаги марково и се напивам като свиня правя мизерий и после ме е срам цял месец и така да следвашото напиване
Всеки сам решава...... :!:  :!:  :!:

15.03.06
21:24

Това всичкото ти ли си го пил, бре! Дай по полека, тепърва ще имаш нужда от черния си дроб..

MO

15.03.06
21:38

[quote author=“Neo”]Това всичкото ти ли си го пил, бре! Дай по полека, тепърва ще имаш нужда от черния си дроб..

Това е от запои с приятели :интересно с повечето приятели се изпокарах и останаха само бутилките и спомените но то така става.
А за Черния дроб аз съм решил да взимам Карзил след Петък вечер :wink: (шегувам се да не го приемете сериозно)пък и аз викам аз пия 1-2 (маь 3 пъти в месеца)ама както си трябва
Имам въпрос колко върви Jack Daniels черен етикет над 50 кинта ли е че ми е мечта да си го взема :?:

16.03.06
00:21

Ще взема да банна няколко човека ако продължавате да си говорите за това колко пари струва едно шише уиски...

16.03.06
11:34

СПАМ

Почистих спама !!! Придържайте се към темата моля !!
DJGorgio-Astor

N3

02.04.06
14:57

Значи пуша и пия от 8 клас сега сам 11, тренирам от 7 клас...та относно тоя проблен всичко което е вредно за организма е лошо за бодибилдинга. Не се зобам и сам супер за моите размери обаче чесно тия 2 неща пречат не са фатално но пречат кой каквото иска да говори...От както минах само на бира и намалих цигарите до 1 на 2 дена се чувствам като новороден.Така че “Less Cigarettes & Alcohol, More Power!!!”  8)

DA

05.04.06
09:15

На 16 сам не пуша и немисля да пробвам а до пиенето само в умерени количества

13.04.06
00:46

Петък вечер е единственото повтарям Единственото време когато си позволямвам 200-300гр водка и 2-3 цигари ест след водката ... Иначе има нещо в мее което ме кара да паля и в др дни но го подтискам и си карам на 3 цигари на седмица :) сега спрях алкохола заради свалянето на килца(чистенето) не усещам разлика ...

DU

13.04.06
20:38

Аз нито пуша нито пия.Не изпитвам нужда нито от едното нито от другото.Не съм се захващал да пия и пуша сериозно няма и да го правя!

13.04.06
21:30

eМи позволявам си по някоя биричка 1-2 седмично(понякога и повечко но по-рядко)

14.04.06
16:26

Не пуша.(пробвал съм не ми харесва)
Не пия.(пробвал съм и не ми харесва)
Пия много кока кола или пепси(ако няма пари Лимонада или Сайдер от 3 литра). На ден испивам по едно шише.

PR

14.04.06
16:37

От Нова година нищо не съм пил даже и бира... чуствам се отлично не смятам че скоро ще пия както казаха няколко души по нагоре не чуствам нужда... като доиде абиториетския бал ша вкарам неколко Уиските е така заради традицията и тфа е... иначе цигари не пуша само пури и то рядко...

JI

15.04.06
08:18

не пия не ми харесва !
обаче пуша не често но пуша през ден два  по цигара 2. на 16 съм пуша от 14 .

10.05.06
15:58

е не пуша и не ме кефи . за пиенето.. гледам да не пия . освен ако не е належащо

10.05.06
17:56

Спрях цигарите, от 20 март не съм пушил, освен веднъж  :oops: . нп тогава се напих много лошо, смесих 7 бири с малко бяло вино и една ампула тетрациклин от 250 мл и като не бях пил от 17 март, ми се разказа играта, а това става точно преди гергьовден(петък)....направо се разочаровах от себе си  :x и брах голям срам..... :oops:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1