25.11.05
11:57
Точно заради “лафа” си ходя сам ;).
Другите хора само ме разсейват и губя концентрация. Макар че се е случвало да ходя и с приятели, предпочитам сам.
А и в залата ходя да тренирам, не да си лафя ;)
а бе!ти ся кво..профи нещо го раздаваш?кво ся като съм в залата и да не обеля дума цял час..мн интересно!така де..за тва бил в залата..еми евала!
Точно заради “лафа” си ходя сам ;).
Другите хора само ме разсейват и губя концентрация. Макар че се е случвало да ходя и с приятели, предпочитам сам.
А и в залата ходя да тренирам, не да си лафя ;)
а бе!ти ся кво..профи нещо го раздаваш?кво ся като съм в залата и да не обеля дума цял час..мн интересно!така де..за тва бил в залата..еми евала!
Аз в залата няма за какво и с кого да си говоря. Познавам ги повечето, дето идват редовно, но само до там. Е, случва се и да се заговоря с някой за нещо, или като ме питат отговарям.
Приятелите ми не ходят на фитнес, така или иначе ми се налага сам да ходя. А и рядко имам повече от 1 час време (вечер ходя в 9 или 9 без 10, а залата затваря в 10), така че не мога да си позволя да загубя 20 минути в разговори.
А ти ако искаш си говори, някой да ти е забранил?
25.11.05
15:18
РАзлично, по принцип имам доста приятели, които вдигат, звънкам на един-двама ако ги мързи ходя сам. Трябва да може човек да ходи сам ако иска да е сериозен. Иначе за говоренето - ся си поръчах една тениска, на която пише shut up and train :shock: :D
Вече ходя с човек, който готвя за състезанията догодина, голяма картинка сме. Много вени, много мускул , много погледи, много надъхани кучета сме.
:P
25.11.05
16:00
[quote author=”Питона”]Вече ходя с човек, който готвя за състезанията догодина, голяма картинка сме. Много вени, много мускул , много погледи, много надъхани кучета сме.
:P
Офтопик! : Ама кой е по-здрав :D :?: