кардио тренировка

06.11.05
13:59

на 18 год. съм. висок съм 175 и тежа 72-73 кг. процентът ми мазнини е около 16-17. искам да го сваля, а и освен това ми се ще да увелича издръжливостта си. направих си стойка на колелото, и сега смятам, сутрин, на гладно, да въртя. като изкл. началния период, през който организмът ми трябва да се адаптира към въртенето, до какъв максимум мога да стигна в продължителността и честотата на тези тренировки. на фитнес ходя 5 пъти седмично, около 3-4 часа.
освен това да попитам, колко време след края на кардиото е добре да не приемам въглехидрати, за да изгоря максимално мазнини, и как е най-добре да постъпя, за да предпазя организма от катаболните процеси, да приема амино или някакъв суроватъчен протеин. и кога е по-добре, преди началото или след края на тренировката.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

06.11.05
15:52

хубаво е преди да я започнеш да приемеш бавeн протеин, млечно-яйчен примерно, а вече след края можеш да си вземеш и аминокиселините.Важното е да има с какво да се хранят самите мускули по време на самата тренировка.

06.11.05
18:11

Ако искаш максимален ефект преди тренивока пии една суроватка ,а след края на тренировката в интервал от 1 час не яж нищо , след това закуси..

06.11.05
19:02

[quote author=“kibi”]хубаво е преди да я започнеш да приемеш бавeн протеин, млечно-яйчен примерно, а вече след края можеш да си вземеш и аминокиселините.Важното е да има с какво да се хранят самите мускули по време на самата тренировка.

ами то с тоя бавен протеин как ще се наядат? то катаболните процеси ще са се развихрили преди протеина да е усвоен.

моля само компетентни мнения!!!

06.11.05
19:09

при положение, че задаваш въпрос недей да съдиш кое мнение е компетентно и кое не е. Става дума за това, че ще има с какво да се хранят по време на самата тренировка. Бавния протеин се усвоява по-дълго време, а не след определено време.

06.11.05
22:57

не ме взимай за някой, който сега влиза в залата. просто искам да си сверя часовника с други трениращи. ти пак продължаваш да си твърдиш своето. за какво ми е този бавно усвоям прот. (в сравнение със суроватката), при положение, че през нощта, каквото е имало в организма ми, се е усвоило. ти сам си противоречиш. казваш ми да пия прот. за да нахраня мускула, но задаваш ли си въпроса, не е ли по-добре да съм го заситил, колкото се може по-скоро, след като са започнали процесите на разграждане, отколкото доста по-късно.

06.11.05
23:48

хаха добре. няма да коментирам повечем, щом си толкова компетентен, но явно часовника ти изостава бая.

10.11.05
13:47

никой ли няма какво да каже?

10.11.05
23:44

Ако нямаш да пазиш мускули може и по късно

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1