[quote author=“kibi”]истини според теб ;)
Тези неща са очевадни за всеки, който малко или много е ходил по състезания и е виждал хора с добра генетика и красиви мускули!
Както каза ivaivalito - аз съм повече за Рони най вече заради конкуренията която е в момента... просто тя е доста сериозна... макар и спора да е малко глупав...
Иначе ако Рони е жив и здрав мисля поне още 2-3 Олимпии ще вземе...
[quote author=“Pc_genius”]Ето ви няколко истини за чичо ви Рон :
1 Отвратителен трицепс (говорим за формата)
2 Отвратителна преса (говорим за формата)
3 Отвратителни крака (говорим за формата)
Това си е твое мнение
Например краката му за мен са най добрите в бизнеса.Само да проследиш една негова тренировка за крака....
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Това си е твое мнение
Например краката му за мен са най добрите в бизнеса.Само да проследиш една негова тренировка за крака....
Това не е мое мнение - краката му са грозни! Ако искаш да видиш хубави крака, гледай тези на Бранч Уорън :wink: ! Краката на Ронито са безформена торба картофи :lol: !
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Това си е твое мнение
Това не е мое мнение - краката му са грозни! Ако искаш да видиш хубави крака, гледай тези на Бранч Уорън :wink: ! Краката на Ронито са безформена торба картофи :lol: !
Kакто казах , а сега повтарям това си е твое мнение, виждал съм доста крака
Аз съм привърженик на старите пропорции. Затова ми и харесва повече тялото на Арнолд. И двамата велика в спорт-а си, просто се състезават в различно време и идеалите са мускулесто тяло са коренно различни. Но бях чул, че федерацията ще връща отново старите пропорции, защото тия сега изглеждали много грозни.
А и мисля, че забравяме още един голям между годините - Lee Haney
Ем всеки с вкуса си например на мен наи ми харесва маркус рул имам 60гб негови филми :) повечето излъчвани по USA и DW.Аман от черни надрусани маимуни като тоя рони по добре друсан бял от колкот черен и мазен кат сегашния “Мр.О”
Извинявам се за 2 та поредни поста но да дам едно линкче.
http://www.exhalemag.com/forum/uploads/post-35-1084298118.jpg
Това се казва шампион!
ред: Петко К
Не пускай снимки, давй само линкове!
И не пускай поредни постове, имаш бутон Edit!