21.11.05
20:08
Искам да си покача теглото но не знам с какъв хранителен режим и затова се обръщам към вас!
висок съм 185 (приблизително)
тегло 55 ( :cry: )
възраст 16 години
гръдна обиколка незнам но не е много ( :cry: )
другите обиколко също не ги знам
спортувам поне два-три пъти седмично (физическо в у-ще) най-често баскетбол и футбол!Понякога и уикенда но това по-рядко!
не съм спазвал хранителни режими
нямам никакви заболявания
ученик съм
не одобрявам ползването на добавки!Не съм ползвал и стероиди!
желая да постигна траен ефект!
всичко написах спрямо темата http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1681
едит:опа...
За какво мислиш искам да надебелея ??? :cry:
Изказването ти беше МАЛКО грубо :cry:
[quote author=“googo”]
желая да понижа подкожните мазнини и да постигна траен ефект!
Тая дума “понижа” я забрави, при теб всичко трябва са върти около “повиша” :wink:
П.п. Извинявай ако съм те засегнал нещо :”)
22.11.05
09:42
А ти пък ако си мислиш че ще получиш съжаление и някой ще хукне да си играе да ти прави режим жестоко се лъжеш.Първо вземи прочети малко из сайта и форума състави свой режим и го пусни тук и тогава с удовоствие ще ти помогна с каквото мога (и не само аз де :wink: ) така че първо реши какво искаш да постигнеш започни да тренираш и се просвети малко по въпроса с боди билдинга :wink:
Еми не мога да си съставя свой режим и затова пиша тук!Аз съм абсолютен новак и нищо не разбирам!От прочетеното в сайт също нищо не разбрах...
22.11.05
09:54
И какво предлагаш аз да седна да го съставя и да изчисля стойностите и само да те питам от време на време това яде ли ти се или не!Я се стегни!Щом аз съм го разбрал като съм го прочел какъв е проблема и ти да го разбереш?Така че започвай от сайта от край до край има МНОГО полезна информация :wink: Като за начало прочети за калориен баланс и после за типовете режими.
ппАко си мислиш че някой се е родил научен жестоко се лъжеш.Всичко става с труд и воля!!!
Добре...чета тази тема
http://www.bb-team.org/nutrition/000487.php
но не мога да разбера какво значи
Започнете с правилото 2:1
да приемам 2 пъти повече от написаното в статията или какво ??
22.11.05
10:25
Това означава че трябва да се приемат въгехидрати и протеини в съотношение 2:1
“В първите 5 дни от цикъла приемата основата от 4,4 грама въглехидрати и 2,2 грама протеин за кг тегло.”
Ето какво направих:
7 часа:
100-200 гр Мляко
2 филии хляб
мед
2 яйца
1 банан
=======
12 часа:
2 филии хляб
1 яйце
100 гр сирене (или кашкавал)
100 гр месо
100-200 гр мляко
1 банан или друг плод
=======
4 часа (даскало)
1 банан или друг плод
пица,дюнер....или друго
=======
8-9 часа
2 филии хляб
1 яйце
100 гр сирене (или кашкавал)
150-200 гр месо
100-200 гр мляко
1 банан или друг плод
Айде кажете си мнението за хранителния режим!!!
Днес ходих при личната лекарка (имам скарлатина :( ) и ми каза че изглежда съм имал бърз метаболизъм!
Човече нали не мислиш, че от тия часове по физическо ще заякнеш? Ако пйташ мене ще е добре да се хванеш да тренираш малко фитнесче и яж колкото се може повече!
Ползвай търсачката и ще намериш поне 1000теми с хранителни режими за покачване на тегло и не сравнявай хранителните добавки с химията :wink:
:arrow: Трайният ефект ще го постигнеш с постояство! 8)