нвд

SL

30.11.05
20:51

Някакви примерна нвд за мен?аз съм на 13 155 46 кг

SE

30.11.05
20:54

46 кг си и искаш да отслабваш ??

щом си решила на мене ми казаха една много ефективна диета

сутрин 1 кисело мляко с 1 сухар
Обят 1 кис мляко с 2 сухара
Вечеря ябълка или някакъв плод

ма много ще бъде трудно да знаеш

30.11.05
21:17

[quote author=“SeLeCt”]46 кг си и искаш да отслабваш ??

щом си решила на мене ми казаха една много ефективна диета

сутрин 1 кисело мляко с 1 сухар
Обят 1 кис мляко с 2 сухара
Вечеря ябълка или някакъв плод

ма много ще бъде трудно да знаеш

Ефективна диета ли? Момичето е на 13.. сега се развива, а ти искаш да го умориш от глад. Мисли преди да пишеш.:evil:

SE

30.11.05
21:30

ми нз аз и казвам 100 % ефективна диета тя да си решава

30.11.05
21:35

Някакви примерна нвд за мен?аз съм на 13 155 46 кг

Девойче ти добре ли си??Ти си още на 13 години.Недей започвай диети още от малка,ти сега разтеж и трябва да се храниш добре.Но като пиша добре значи не да прияждаж и да са тъпчех като невидяла а да ядеш толкова колкото ти се яде и каквото ти се яде.Сега разтеж и трябва да ядеш всичко.След 3-4 години може вече да си праиш диетки.

30.11.05
21:38

[quote author=“SeLeCt”]ми нз аз и казвам 100 % ефективна диета тя да си решава

Има и още по-ефективна - нищо не ядеш - 101% ефект!

По темата: Не мисля, че на 13 години трябва да се лишаваш от каквото и да е. Яж си нормално, просто вкючи спорта в ежедневието си и няма да съжаляваш :wink:  А ако вече спортуваш нещо може да споделиш какво и как.

SL

30.11.05
21:50

Благодаря за отговорите...смятам да огранича хляба и сладкото и да поспортувам и наистина ще има ефект

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1