08.12.05
21:54
Проблема ми е че по задните части и краката имам малко мазнини. Не са много, ама все пак имам. Знам че мога да ги премахна като правя кардио, само че се чудя ако правя кардио, дали няма да изгоря и мускулна маса, в смисъл примерно ръката ми да се смали (там нямам никакви мазнини) или гърдите (също нямам)? Моля да ми отговорите да знам дали да почвам кардиото!
Мерси за вниманието.
IZVINQVAM SE CHE NE PISHA NA KIRILICA OBACHE SAM NA LINUX I NQMAM KIRILIZATOR MOLQ DA NE MI TRIETE MNENIETO !
Молбата ви е уважена, но моля друг път използвайте Кредор или някоя друга кирилизираща програма! Мнението беше преведено механично. Смених заглавието за да е по-прегледно.
ЙОДА
за да не свалиш много мускули трябва да правиш кардио не повече от 30-40 мин след тренировка или рано сутрин на гладно.Във сайта има достатъчно инфо,поразрови се и ще разбереш доста по този въпрос.Не пренебрегваи и приемането на хранителните добавки през този период,способстваши изгарянето на мазнини и такива които помагат да не губиш мускулатура...
20.12.05
20:34
По принзип напрактика е почти невъзможно да чистиш и да не губиш ММ.Но ти препорачвам ся зимата да не чистиш.Примерно почни от май и чисти до юли.И в този период освен,че ще правиш около половин час кардио,когато правиш крака запоявай със задната част на бедрото.Успех :wink: