10.12.05
19:30
Днес ходих до един магазин за добавки,и видях че 3 килограма от Нутрим Про Голд струват 50 лева а 5 кила 80 лева.В сайта на нутрим цената на 3 кг е 53 лева а на 5 кила 85 лева без доставката .Да не е нещо фалшиво тоя дето съм гледал аз .И каква е цената на опаковката от 400 грама в Била ако знете.Говорим за Нутрим Про Голд 90
10.12.05
19:54
В сайта се продават по скъпо нещата!400 грама са около ~~7lv.
10.12.05
23:11
значи по добре е да си взема кофа от три или 5 кила а?
Еми какво се чудиш при всички работи е така по голямото излиза по ефтино винаги
Я кажи къде по-точно се намира този магазин,в който си го гледал.Този до Старата поща или до х-л “България”?
:) еми аз нямам избор.. ще си поръчвам по интернет..
някой да си е поръчвал от сайта ? точни ли са ?
11.12.05
19:29
Еми съвсем не е винаги, при много добавки цената изобщо не се влияе от количеството
11.12.05
20:55
Еми съвсем не е винаги, при много добавки цената изобщо не се влияе от количеството
винаги колкото по-голямо количество купуваш толко е по-изгодно незнам ти какво имаш в предвит
12.12.05
13:18
винаги колкото по-голямо количество купуваш толко е по-изгодно незнам ти какво имаш в предвит
Еми един прост пример - протеин mega mass 3000 на universal - няма поевтиняване на единицата при по-голямо количество.
Rafael,все тая каде го е гледал просто погледни в Спортен Свят каква му е цената.Аз днес си взех на SN едно кило суроватка от American Muscle(магазина зад Старата поща).btw В оня магазин дет са води на Musashi до хотел България продават мноо малко продукти и няма на Нутрим в такива големи разфасовки.Така че единственото място на което остава да го е видял е... :cry: нз той да каже :lol:
а къде е тоя магазин зад старата поща щот веднъж го търсих но не можах да го намеря?и също къде е тоя до х-л България?
12.12.05
18:56
Аз съм от Бургас ама съм студент в Варна и го видях тука в Варна .Инъче отидете до зала младост в фитнеса на Митко Славов той е дистрибутор и хем Ще поръча хем ще ви даде съвет
ДО Sigma:
Значи магазина до Старата поща се намира една пресечка след старата поща по посока операта ако пообиколиш ще го намериш.Този до хотел България се намира точно срещу”Пиано Бар”.Само че магазина не струва
ДО ivaivalito:
Тоя фитнес в Младост тоолкоз пъти да съм го търсил и се не мога да го открия. :lol: :lol:
12.12.05
22:00
Влизащ в зала младост и питаш каде е фитнеса .А не в пазара на младост.Ако не ви се ходи обадете се на Митко Славов .