L-carnitin

12.12.05
18:51

ЗДРАВЕЙТЕ.искам да попитам дали може да вземам Л-карнитин и да правя кардио с добра диета и така да направя релеф без да ходя на фитнес.Ходил сам общо 8 месеца на фитнес и сега искам да се изчистя.Висок сам 183 см и тежа 93кг.

Карнитина не го имаи за фактор :) Без фитнес не е невъзможно, но ще е по-бавно. Ако както казваш диетата ти е добра и си правиш кардиото както трябва ще имаш успех.

12.12.05
23:34

Трябва аеробна дейност някаква да правиш за да ускориш процеса

13.12.05
00:49

мисълта ми е дали л-карнитина помага и колко дали има добър ефект

13.12.05
19:15

[quote author=“zloster_ma6inata”]мисълта ми е дали л-карнитина помага и колко дали има добър ефект

Помага естествено но и ти трябва да му помогнеш с качествена диета иначе нищо няма да стане не е магическата добавка

15.12.05
21:00

[quote author=“zloster_ma6inata”]ЗДРАВЕЙТЕ.искам да попитам дали може да вземам Л-карнитин и да правя кардио с добра диета и така да направя релеф без да ходя на фитнес.Ходил сам общо 8 месеца на фитнес и сега искам да се изчистя.Висок сам 183 см и тежа 93кг.

Може разбира се ,всяка сътрин на гладно тънцуваи или потскачаи
във вас на музика около 40-45мин
след това душ и бегом на даскало или на работа
ако можеш да вземаш л-карнетина по 6 капсули на ден и
със добра диета просто няма как да не отслабнеш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1