12.12.05
19:39
искам да си купя 1,2 кижки хубави с съвети за разцепване на ръце,гърди,хубави и правилни тренироввки на български език от варна.които знае от къде мога да си купя някви такива книги в варна да пише тук 8)
12.12.05
19:49
Много се радвам че имаш мераци на книги .Прочел съм всички книги които са излизали в БГ а и не само в БГ .Много трудно се намират и много хора си ми крали книги.Ако иксащ мога да ти дам книгата Големи ръце на Боянов и имам книгата на Манфрид Ниобел или нещо такова.
И аз съм заинтересован :wink: От каде мога да си купя тази: Големи Раце :?: Ако ми кажеш ще съм ти много благодарен :wink:
аз търся Хеви Дъти и въобще Менцер на англ. понеже имам на руски ама не панимайем. На бг естествено не са излизали
12.12.05
21:28
можете да си купите книгата Големи ръце от мускули и фитнесс .YODA по твоя въпрос книгата я имам на руски и на англииски има я в датата само че за храненето на хеви дюти. Офтопик кажи ми мейла ти YODA
Аз също мога да ви кажа тайната на големите ръце на Манфред Хьобел. Яко тренировки и хранене, а останалата работа ще свърши синтола :lol: . По времето когато излезе книгата още не се знеше много за ситола, но сега е достатъчно и от километри да го видиш за да разбереш. Но така е всеки гледа да изкара пари по някакъв начин, лошото е че някой го правят с измама.